Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam mam problem z kontrolką świateł mijania z przodu na jednej stronie ,kiedy się zaświeciła wimieniłam żarówkę ale dzieją się teraz takie rzeczy jak przy zapalaniu kiedy jest auto zimne świeci po 2 minutach dokładnie gaśnie i już nie świeci,dopiero znowu rano jak jest auto zimne znowu zaświeca sie i po 2 min gasnie.nie wiem czy jechac na kompa czy to styki żeby potem nie wywalac kase niepotrzebnie.poradzcie co robic :modlitwa: Edytowane przez taxi40
Opublikowano
witam mam problem z kontrolką świateł mijania z przodu na jednej stronie ,kiedy się zaświeciła wimieniłam żarówkę ale dzieją się teraz takie rzeczy jak przy zapalaniu kiedy jest auto zimne świeci po 2 minutach dokładnie gaśnie i już nie świeci,dopiero znowu rano jak jest auto zimne znowu zaświeca sie i po 2 min gasnie.nie wiem czy jechac na kompa czy to styki żeby potem nie wywalac kase niepotrzebnie.poradzcie co robic :modlitwa:

To nie kontrolka - tylko błąd świateł mijania.

Zobacz czy żarówka jest taka, jaka powinna być.

Spróbuj wykasować błąd poprzez RESET komputera.

Opublikowano
MOŻLIWE ŻĘ MOŻE FAKTYCZNIE COŚ Z ŻARÓWKĄ BO TYM RAZEM NIE WYMIENIAŁAM POPROSIŁAM KOLEGĘ ŻEBY TO ZROBIŁ.SPRAWDZE TO
Opublikowano
witam mam problem z kontrolką świateł mijania z przodu na jednej stronie ,kiedy się zaświeciła wimieniłam żarówkę ale dzieją się teraz takie rzeczy jak przy zapalaniu kiedy jest auto zimne świeci po 2 minutach dokładnie gaśnie i już nie świeci,dopiero znowu rano jak jest auto zimne znowu zaświeca sie i po 2 min gasnie.nie wiem czy jechac na kompa czy to styki żeby potem nie wywalac kase niepotrzebnie.poradzcie co robic :modlitwa:
MOŻLIWE ŻĘ MOŻE FAKTYCZNIE COŚ Z ŻARÓWKĄ BO TYM RAZEM NIE WYMIENIAŁAM POPROSIŁAM KOLEGĘ ŻEBY TO ZROBIŁ.SPRAWDZE TO

Witam. Podpinam się pod temat gdyż miałem kiedyś taki sam problem. Jednak po pewnym czasie wszystko wróciło samo do normy.

Do dziś niewiem czego to była przyczyna.

Taxi40 Jeśli będziesz wiedział co to to daj znać.

Opublikowano
zauważyłam że teraz przestało świecic mi postojowe i juz swieci na stale wiec jak zarowka siada ale jeszcze swieci to juz sie pokazuje mimo ze jeszcze dziala teraz wiem ze postojowka siadala ale swiecila jescze bo wlasnie dzisiaj padla i swieci kontrolka juz caly czas