Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam 2-3 rysy na wyświetlaczu od navi - niby to nic, ale troszkę mnie denerwuje. Czy jest jakiś sposób na to? Ponoć są jakieś pasty przeznaczone do usuwania rys z wyświetlaczy np z telefonów komórkowych. Trochę się obawiam czy ta szybka nie jest z jakiegoś materiału antyrefleksyjnego i czy sobie nie zrobię większego kuku takim specyfikiem.

Kal800

Opublikowano

Hej,

Na twoim miejscu nie kombinował bym z tymi pastami, zawsze może być gorzej. Chyba można wymienić samą szybkę z obudową bo wyświetlacz sam występuje.

Pozdrawiam,

Opublikowano
Hej,

Mam 2-3 rysy na wyświetlaczu od navi - niby to nic, ale troszkę mnie denerwuje. Czy jest jakiś sposób na to? Ponoć są jakieś pasty przeznaczone do usuwania rys z wyświetlaczy np z telefonów komórkowych. Trochę się obawiam czy ta szybka nie jest z jakiegoś materiału antyrefleksyjnego i czy sobie nie zrobię większego kuku takim specyfikiem.

Kal800

Heh, z tego co pamietam kupiles auto za prawie 200k i chcesz szybke szorować? :roll2:

Podjedz do ASO i powiedz aby wymienili :twisted2:

Hmmmm
Opublikowano
Hej,

Kal800

Heh, z tego co pamietam kupiles auto za prawie 200k i chcesz szybke szorować? :roll2:

Podjedz do ASO i powiedz aby wymienili :twisted2:

Kolego daj sobie spokój z takimi wypowiedziami. Pewnie auto kolegi Kal ma jakąś ryskę na karoserii, to co, ma pojechać do aso żeby mu cały element wymienili albo malowali całe auto? :duh: świetne myślenie...

A wracając do tematu: daj sobie z tym lepiej spokój. Z tym da się żyć, a a auto nie jest fabrycznie nowe, więc pewne "wady" ma prawo mieć.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

Spokojnie można z tym żyć - po prostu kumpel mówił mi o takich specyfikach, które podobno działają i chciałem zweryfikować czy to może zadziałać. Jak to niesie jakiekolwiek ryzyko narobienia sobie większego bałaganu, to lepiej odpuścić.

Kal

Opublikowano
Ja odbierajac uzywane autko z salonu BMW tez mialem kilka zastrzezen, miedzy innymi cos nie tak pomiedzy granica widzenia bliskiego i dalekiego lusterka zewnetrznego, prawego i wszystko zostalo bezplatnie wymienione bez jakiejkolwiek doplaty.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg