Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jako jeden z wielu borykam sie z problemem mocy. Komputer nie pokazuje żadnych błędów. Auto posiada nowe swiece, sprawne wtryski, czyste filtry itp( to co robiłem, badz sprawdzałem) Naprawde nie wiedziałem co moge jeszcze zrobic. Dziś odłączyłem wezyk od EGR. Auto niesamowicie reaguje na gaz, jednym słowem, jeżdzi jak powinno. Czy którys z szanownych mogłby mnie oswiecic jaki to ma wpływ na prace motoru, lub co jest z nim nie tak ze EGR zle wpływa na prace silnika.

ex: MB W124 E300TD 94'

ex: SEAT IBIZA 6k2 1.9 SDI 02'

ex: SEAT LEON 1M AHF 00'

ex: BMW E46 320td Compact 02'

ex: BMW E46 318td Compact 03

AUDI A6 2.5TDI V6 04'

BMW E36 325tds 97'

Opublikowano
Jaki "chłyt" marketingowy zastosowałeś w temacie "Słynny temat ... WEJDŹ" :D prawie jak na allegro.. "Super temat - jedyny taki a forum ! WEJDŹ !" :norty:

Nadszedł już ten czas Ty dobrze o tym wiesz.

Bierz ile chcesz, tylko zaloguj się - WWW.OTWARTAPESTKA.INFO :)

Opublikowano

Wydaje mi sie ze ten temat mam dosc mocno opanowany, wiec moze jakas bardziej konkretna odpowiedz :)

Ktokolwiek???? :(

ex: MB W124 E300TD 94'

ex: SEAT IBIZA 6k2 1.9 SDI 02'

ex: SEAT LEON 1M AHF 00'

ex: BMW E46 320td Compact 02'

ex: BMW E46 318td Compact 03

AUDI A6 2.5TDI V6 04'

BMW E36 325tds 97'

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wymień EGR i po bólu - jest niesprawny albo zasyfiony i ne spełnia swojej funkcji, po prostu nie jest szczelny wtedy gdy by powinien - powiedz, czy po odłączeniu weżyka nie zaczął troszkę bardziej dymic? Generalnie nie jest to zdrowe dla silnika a już na pewno dla środowiska - ale jak idzie lepiej...