Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jak w temacie planuje sprzedac swoje BMW i teraz takie pytanie jaka cena wystawic?

BMW 323i coupe czarna(zero tuningow 100% oryginal)

wyposazenie;

-skora

-el.szyby

-el.lusterka

--podgrzewane fotele

-brak klimy (szyberdach)

stan techniczny IDEALNY

-opony zimowe letnie alufelgi oryginalne 15

tylko ta kierownica jest wytarta nie mialem czasu obszyc,czy to nie odstraszy kupujacego?

skory sa w miare ladne leciutko widac ze jest przetarty fotel ale powtarzam leciutko skora jest poprostu troche jasniejsza

ps. ogladam na bierzaco otomoto.pl allegro.pl itp.

i widze ze te auta sie cenia a tymbardziej ladne zadbane :dance:

dziekuje i pozdrawiam

zdjec niestety ale nie mam jak dodac jak mi sie uda to wrzuce :cool2:

Edytowane przez pawelp2946
Opublikowano
kolego jak byś podał rocznik było by łatwiej :mrgreen:
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
kurcze ale jestem zakręcony już widze 96r
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano

po mojemu 100% bezwypadkowy nic nie wyglada na to zeby cos bylo kombinowane

jak sprowadzilem auto to bylo lekko przyrysowane tylny blotnik chyba tak to sie nazywa

ale jest juz zrobione....

przebieg niecale 190tys niestety nie posiadam zadnych dokumentow potwierdzajacych

auto przyprowadzilem w maju 2008r a sprzedaje bo wyjezdzam za granice a szkoda zeby stalo

zaraz poszukam fotek moze cos znajde ale nie obiecuje

Opublikowano
ceny są od 8tys (padlina z silnikiem 1.6) do 20 tys za ładnie utrzymane 2.8, najwięcej jest w przedziale 13-15 tys zł i myslę, że jak z autkiem jest wszystko ok to około 16,5 możesz wołać
Opublikowano

Wystaw za 18 tys - nie sprzedasz za tyle, ale w Polsce każdy chce się targować - niezależnie od tego jaka jest cena początkowa - a im więcej opuścisz, tym większa szansa, że ktoś kupi. Na początek poniżej 16, ew. 15 tys bym nie schodził.

Ale to takie gdybanie - bez zobaczenia autka - choćby na zdjęciach nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością. Poza tym to jak przedstawisz auto na ogłoszeniu też ma spore znaczenie.

Inna sprawa, że teraz nie najlepszy okres na sprzedaż samochodu...