Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

dzis na swiatlach inny kierowca dal mi znac ze nie mam swiatel hamowania..

po powrocie do domu zaraz sie za to wzialem zarowki ok, bezpiecznik tez..to wszystko co moglem sprawdzic sprawdzilem i zadnej usterki znalazlem

szczerze mowiac nie mam juz pomyslu co sie moglo stac..(jak na moja wiedze:)

dodam ze przestaly dzialac wszystkie 3 czyli lampy + szyba-jednoczesnie

duzo jezdze po miescie i chcialbym uniknac zblizenia od zachrystii:)

pozatym z tego co sie orientuje mundurowi bez problemu moga zabrac mi za to dowod..

spotkaliscie sie z taka usterka moze??watpie zeby to bylo cos powaznego tymbardziej ze nie mam najmniejszych problemow z elektryka...(do dzis:)) :worried:

pozdrawiam!

Opublikowano
Spróbuj od najprostrzych spraw-żarówki. Chociaż wszystkie na raz się nie przepalają. Sprwadź bezpiecznik i włącznik świateł w pedale.
Opublikowano
jesli wszystko naraz przestalo swiecic to tez obstawiam wlacznik przy pedale. Sprawdzenie go jest banalne a bedziesz od razu mial odpowiedz, wiec od tego zacznij :)
Opublikowano

dzieki za podpowiedzi..

jak tylko wyjde z roboty postaram sie to naprawic..mimo wszystko jako nowy uzytkownik chcialbym was prosic o wskazowki jak sprawdzic ten w³acznik swiatel przy pedale i jak go potem naprawic...

nowy jestem! nie smiejcie sie:)

dzieki pozdr!

Opublikowano

podpowiedzcie prosze...jak to jest z tym czujnikiem przy pedale hamulca...

dzieki!

szukam w wyszukiwarce ale jakos nie moge sie natknac na ten watek...