Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że podobny temat był poruszany ale u mnie jest coś takiego: dodam 320d turing, szyby 4x el. 2003 po lifcie

Otwieranie -z pilota działa sporadycznie(czasami po kilkunastu i więcej próbach) a światło wewnątrz zaświeca się przy każdej próbie otwierania, --tylnej szyby działa, zamykanie dzisiaj działało bez zarzutu.

Otwieranie kluczykiem - otwierają się tylko drzwi kierowcy i to jest najgorsze. Zamykanie z konsoli środkowej działa a otwieranie sporadycznie. Wczoraj poprawiłem luty w przekaźnikach i popukałem w nie i po tym zabiegu jakby się poprawiło ale dzisiaj wieczorem znowu jest źle. Dodam jeszcze że słychać przekaźniki jak pykają nawet gdy sie nie otwiera, przy zamykaniu też słychać ale troszkę głośniej. Przy obu kluczykach to samo, Programowanie kluczyków nic nie daje. zamierzam zamówić przekaźniki i wymieniać tylko nie wiem czy 4 czy 2 i które bo po przeczytaniu wcześniejszych tematów informacji brak.

Jeżeli ktoś zna temat to proszę o opinię czy to coś w ogóle da.

Pozdrawiam

poniżej zdjęcie modułu a ta literka "T" już tam była

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a2b4753477eadd21

Opublikowano
Tak też myślałem ale chciałem to potwierdzić. Jutro zamawiam i wymieniam.

Dzięki i pozdrawiam

Też muszę wymienić przelaźniki, gdzie je kupić?

Damy radę !!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Centralny w końcu działa. Przeczytałem chyba wszystko co było na forum na temat centralnego i modułu komfortu i przekaźników. Doszedłem do wniosku że trzeba je wymienić i je zamówiłem z takim zamiarem. ALE? I tu zmienię temat, kupiłem sobie CB i pojechałem do gościa aby mi ustawił antenę. Okazało się że ma jakiś komputer do diagnostyki i podłączył pod niego moje BWM, wyskoczył błąd immobilajzera nr 15. Po jego skasowaniu centralny działa, pilot działa, żadnego problemu od tygodnia, do tej pory mi się gęba cieszy. Poczekam jeszcze troche czasu i sprzedaję te przekaźniki myślę że mi się już nie przydadzą.

Pozdrawiam :dance: