Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkiech!

Z góry przepraszam jeżeli dubluje temat ale nie znalazłem nic konkretnego a też niestety ost mam strasznie mało czasu :-(

Panowie powiedzcie mi jaką macie temperaturę na zegarze w te zimowe dni! W lato zawsze miałem minimalnie poniżej połowy ale zawsze długo mi się zagrzewał... A teraz to już kompletnie :-( Prawie nigdy wskaźnik nie wychylał się poza niebieskie pole... Przykładowo jak stałem kilka razy na światłach w mieście temperatura sięgała ok 3/4 na maxa ale wyjechałem tylko na trasę i już po ok 4km temperatura znów SPADAŁA na niebieskie pole (tak do 3/4 niebieskiego pola) tak chyba nie powinno być? mam racje?

Proszę o porównanie z Waszymi Bumeczka i jeżeli to jest nieprawidłowe zachowanie (a zakładam, że tak właśnie jest) to do czego mam zajrzeć tzn w pierwszej chwili wyciągnę termostat ale jeżeli jeszcze coś może być podejrzane to proszę o podpowiedzieć...

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Hardy

Nie ważne gdzie ważne czym:) BMW- Będziesz Musiał Wyprzedzać :)
Opublikowano
Witam. Obowiązkowo termostat do wymiany.Wskazówka temperatury powinna zawsze stać w pionie,pośrodku skali,wtedy ciecz chłodząca ma właściwą temperaturę.Pozdrawiam.

KTO SZYBKO JEDZIE, TEGO WOLNO NIOSĄ !!!

http://img529.imageshack.us/img529/5021/qqqwr.jpg

Opublikowano

Dzięki serdeczne Panowie :-D Zaraz jak tylko znajdę czas to się za to zabieram!

THX

Nie ważne gdzie ważne czym:) BMW- Będziesz Musiał Wyprzedzać :)