Skocz do zawartości

318i M40 podczas jazdy przerywa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem. podaczas jazdy zdarza sie ze silnik przerywa. Ostatnio nie chcial odpalic. Wczesniej to sie nie zdarzalo. Mechanik powiedzial ze to moze byc kopulka i palec do wymiany. jaki jest tego koszt bo jestem po wymianie sprzegla :(
Opublikowano
OGÓLNIE TO WREDNY SILNIK KOPUŁKA I PALEC DOBREJ FIRMY TO WYDATEK 500 ZL POSZUKAJ KOGOŚ W OKOLICY I PRZERZUĆ NA CHWILĘ KOPUŁKĘ I PALEC BO TO NIE KONIECZNIE TO JA JUŻ NIGDY NIE KUPIĘ 4 CYLINDROWEJ BMW MAM UŻYWANĄ KOPUŁKĘ OD M 40 CHODZIŁA NA NIEJ OK JAK CHCESZ TO CI ODDAM WYŚLIJ MI ADRES SMS 506040588
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
OGÓLNIE TO WREDNY SILNIK KOPUŁKA I PALEC DOBREJ FIRMY TO WYDATEK 500 ZL POSZUKAJ KOGOŚ W OKOLICY I PRZERZUĆ NA CHWILĘ KOPUŁKĘ I PALEC BO TO NIE KONIECZNIE TO JA JUŻ NIGDY NIE KUPIĘ 4 CYLINDROWEJ BMW MAM UŻYWANĄ KOPUŁKĘ OD M 40 CHODZIŁA NA NIEJ OK JAK CHCESZ TO CI ODDAM WYŚLIJ MI ADRES SMS 506040588

Ja zakupiłem przez allegro i znalazłem Bremi. Szukałem tylko po sklepach. Fakt, że w tradycyjnych sklepach w okolicy było o 100 zł drożej.

http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=kopu%C5%82ka+bmw

Link do allegro. Zapłaciłem 220 za kopułkę i palec rozdzielacza z przesyłką. Jestem zadowolony do tej pory. Czasami nie jest tak źle. ;)

Mam prośbę, wyłącz caps lock-a.

Ale dobrze piszesz, do r4 to jest jeden z najdroższych elementów.

A wymiana jest bajecznie prosta. Tylko nie każdy ma ciągoty mechaniczne. ;)