Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chcialem sie tylko zapytac bo nie wiem czy w moim iS-ie E30 1990rok jest most ze szpera..szukalem na postach i nie moge znalezc informacji..patrzac od spodu na most na gornej czesci widze taki maly plastykowy wtyk z ktorego wychodza dwa kable (nie pamietam ale czerwony i czarny chyba)..czy to oznacza ze mam szpere? wybaczcie ze tak pytam, wiem ze sa inne sposoby sprawdzenia szpery ale nie mam podnosnika zeby zakrecic kolkiem oraz nie chce robic bączki :P a zadnej tabliczki nie widze/ sa nieczytelne.

aa..i jeszcze jedno..zaczyna mi delikatnie wyc na 5 biegu w zakresie 1,8-2,2 obr/min (wyje tylko gdy puszcze noge z gazu) i wydaje mi sie ze chyba czas zalac jakims lepszym olejem..co polecacie do mostu ktory przejechal 255tys km? hipol? :twisted:

pozdro

Opublikowano
witam

aa..i jeszcze jedno..zaczyna mi delikatnie wyc na 5 biegu w zakresie 1,8-2,2 obr/min (wyje tylko gdy puszcze noge z gazu) i wydaje mi sie ze chyba czas zalac jakims lepszym olejem..co polecacie do mostu ktory przejechal 255tys km? hipol? :twisted:

pozdro

sripol :) jak wyje to juz niestety nic mu nie pomoze - szykuj sie na to ze za jakis czas padnie :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D