Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć u mnie po zapaleniu(zapalam ją co sobote,żeby podładować aku)słysze na zewnątrz takie głośne pyk,pyk,pyk...Takie jak by coś szczelało, obiawia sie to jak auto stoji zapalone bez kręcenia kierownicą.Acha jeszcze jedno jak zapalam auto co tydzień to nie moge stać za nim bo sie oddychać nie da i sie strasznie kopci na niebiesko szaro,taki smród że w odległości kilka metrów za nim jak stoje to dalej czuje ten dym z tłumnika.

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
Dziś gdy go odpaliłem wysiadłem i słuchałem,te tykanie wychodzi z podwozia,na wyskości końca tylnich drzwi lewych.Jak się wsiądnie na tylnią kanape na miejsce z lewej strony i wyłącz radio to słyszeć to dosyć głośno a pod nogami czuje się stukanie. :roll:

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano

Zobacz czy po nagrzaniu się auta do normalnej temperatury dalej stuka.

Jeżeli przestanie po pewnym czasie to webasto ( u mnie też w środku słychać jak pompka stuka ).

P.S

Niedaleko A4 to .....

pozdrawiam,

Andrzej

Opublikowano
Jak kreski na obrotomierzu spadną gdzieś do 4tyś obrotów dalej tyka,gazuje i nic ciągle tyka.PS:niedaleko A4 tzn Krapkowice

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00