Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam oryginalny alarm z pilotem, jednak syrena nie sygnalizuje. Przy włączonym alarmie otworzyłem drzwi, kierunki się włączyły, ale syreny nie słychać. Jak ją można włączyć?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
syreny lecą dość szybko, oryginalne też muszą kiedyś. Radzę sprawdzić czy działa.

Jak kupiłem swoją e36 to miałem to samo. Okazało się, że syrena padła, jak ją rozebrałem, to wyglądało, że jakiś kondensator na płytce strzelił. Zainstalowałem inną, niefabryczną syrenę i problem z głowy.

Pozdrawiam,

Bartek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Razem z pilotem powinieneś mieć taki mały kluczyk, służy on właśnie do wł/wył syreny zamek jest przy niej.
Opublikowano
Razem z pilotem powinieneś mieć taki mały kluczyk, służy on właśnie do wł/wył syreny zamek jest przy niej.

W oryginalnej syrenie nie było żadnego kluczyka, z resztą jest ona w takim miejscu, że raczej ciężko byłoby operować przy niej kluczykiem.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano

Mam taki mały kluczyk, ale za pierona nie mogę znaleść zamka :roll: