Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć koledzy musze teraz wozić przyczepke a nie mam haka bo wcześniej nie był mi do niczego potrzebny.Czy jest możliwość i za jakie pieniądze wsadzenie orginalnego haka z BMW najlepiej elektryczniej chowanego.Bo chyba pod tylnią klapka w zderzaku jest tam miejsce na hak czy nie? :worried:

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podłączę się pod pytanie. Czy ktoś montował hak do X5? Jakie są koszty? Czy ktoś ewentualnie ma jakiś namiar na dobry warsztat wykonujący takie zabiegi w woj. mazowieckim? Dzięki

Pozdr!

Opublikowano
Owszem czytałem Twój poprzedni post nieco niżej, próbowałem się skontaktować z tym warsztatem, ale bezskutecznie. Dlatego zapytałem ponownie. Pozdr!
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Podstawowa informacja kraj pochodzenia twojego bmw x5 jeśli jest to z USA to jest parę haczyków.

Jeśli z Europy to jest ciekawiej i prościej.

Hak elektryczny hmmmm jeśli występują ale o którym nie słyszałem można kupić tylko w ASO

Hak wypinany Westfalia A40V najbardziej rozsądny to wydatek około 1700 zł mowa o nowym a nie używanym.

Wiązka i tutaj wszystkich zaskoczę wiązka fabryczna kosztuję tylko 280 zł sposób montażu jest bardzo prosty jak zajmie wam 10 minut to jest huk.