Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z otwieraniem zamykaniem z pilota. Pomyślałem że zajrzę do kluczyka może coś trzeba przeczyścić albo baterię wymienić ale za chiny nie mogę go otworzyć, czy on się w ogóle rozbiera? robił ktoś coś takiego?
Opublikowano
jest klejony ja go rozcinalem ...od ktoregos rocznika jest akumulatorek ktory sam sie laduje po wlozeniu klucza do stacyjki.....tez mialem ten problem, z tym ze u mnie obluzowala sie plytka z krancówkami i nie podchodzila pod przyciski pozdro :mrgreen:
joke12
Opublikowano

Z tym że w obu kluczykach jest to samo i tak sobie myślę czy to nie wina przekaźników w module komfortu bo nawet kluczykiem jak otwieram to raz otwierają się wszystkie zamki a raz tylko od kierowcy a ryglowanie ze środka z tunelu też też działa wedle zachcianek.

Pozdrawiam

Opublikowano

Amumulatorki były od 11.1999r. Kulczyka raczej szkoda rozcinać, szukałbym w samochodzie.

Pozdrawiam, Hary.

Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano
Z tym że w obu kluczykach jest to samo i tak sobie myślę czy to nie wina przekaźników w module komfortu bo nawet kluczykiem jak otwieram to raz otwierają się wszystkie zamki a raz tylko od kierowcy a ryglowanie ze środka z tunelu też też działa wedle zachcianek.

Pozdrawiam

ale o tym to trzebabylo na samym poczatku :nienie:

joke12