Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAk chcesz sprawdzać przebiegi to lepiej uzbroić się już w telefon numer do zaprzyjaźnionego aso i komputer. Ja tak zrobilem

Jazda próbna oględziny na boku podłączenie kompa odczyt z lcm 111600 dzwonek do aso fota gdynia ostatni przegląd 98 tysięcy rok wcześniej od daty kupna i wszystko jasne przebieg prawdziwy.

Dla mnie szczerze te samochody troszke cenowo nie teges i przebiegi też sobie takie :/ no ale diesel zawsze podobno ma większy.

Hehe teraz się posypie że niemożliwe że są samochody z przebiegiem 100 tys które mają 7 lat :).

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
.......Hehe teraz się posypie że niemożliwe że są samochody z przebiegiem 100 tys które mają 7 lat :).........

Wszystko możliwe 2 letni x-trail u mnie w pracy 180 tys 1 kierowca, Navara 2 letnia 130 tys, 5 letnia megana 170 tys, wiec jak auto ma 7 lat w mozliwe zeby mialo 100 znam samochod co ma 12 lat Fiat Bravo od nowosci w rekach jedngo wlasciciela uwaga 72 tysiace przebiegu :D

brokat_
Opublikowano
Kolego nie zastanawiaj sie tylko bierz ta pierwszą jak wspomniałem a tak btw. to koszt koła dwumasowego razem ze sprzęgłem to kwota ok. 2000 plus powiedzy z 400zł robocizna. Koszt byle jakiej naprawy w ASB jest nieco wiekszy a zazwyczaj to nie są byle jakie naprawy tylko robi sie przy okazji demontazu ASb wszystko co nalezy zrobic wiec naprawa cos ok 5000tys i do tego loteria czy warsztat od ASb, których w Polsce niesttey mało dobrych, dobrze zrobił i czy zazarz znowu nie padnie. Ale swoją droga automacik w 530d to naprawde fajna rzecz:)