Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam potrzebuje tanio zalorzyc alarm do mojej beci bo jade na wakacjie i cos chce wczesniej zalorzyc . kto ma kogos do polecenia od alarmow krakow -katowice mieszkamn po srodku chrzanow wiec moge dojechac koszty to 300zl leko rozciagliwa.pozdrawiam i czekam na propozycjie .dodam ze zastanawialem sie nad samodzielnym zalorzeniem mama dos dobra stycznosc z elektryka ale nie bmw i tu mama problem moze ktos to robil i moze bysmi sie zgadali .pozdro szymon
Opublikowano
Ja do swojej założyłem alarm Silicon Ultimate CD, kosztowało mnie to 280zł (alarm, syrenka, czujniki uderzeniowe i ultradzwiękowe), mam na niego 2 lata gwar. i opcji też ma dużo. Z montażem nie ma problemu, ja sobie sam montowałem i trochę mnie to zeszło ale podpinałem domykanie szyb (ten alarm ma swój kanał do tego), ryglowanie, odciecia i dodatkowe gadżety. Jak narazie przez 3 miesiące użytkowania nie miałem z nim żadnych problemów.
Opublikowano
witam potrzebuje tanio zalorzyc alarm do mojej beci bo jade na wakacjie i cos chce wczesniej zalorzyc . kto ma kogos do polecenia od alarmow krakow -katowice mieszkamn po srodku chrzanow wiec moge dojechac koszty to 300zl leko rozciagliwa.pozdrawiam i czekam na propozycjie .dodam ze zastanawialem sie nad samodzielnym zalorzeniem mama dos dobra stycznosc z elektryka ale nie bmw i tu mama problem moze ktos to robil i moze bysmi sie zgadali .pozdro szymon

Założenie autoalarmu to prosta sprawa .Mnie autoalarm kosztował 150 zł .A kupiłem go tylko dlatego poniewaz chciałem miec sterowanie c.zamka na pilota :D

518i LPG - wersja poscigowa :)
Opublikowano

W Chorzowie jest firma ktora produkuje dobre alarmy.Wielu znajomych

ma zamontowane alarmy tej firmy i sa zadowoleni.

Zakład Elektroniki "STER"

41-500 Chorzów

ul. Krzywa 14

tel. (032) 247-62-54

tel. (032) 247-62-36

tel. (032) 241-57-12

fax (032) 247-57-12

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641

Opublikowano
dzieki chlopaki ma ktos jeszcze cos ciekawego .albo jakbym juz cos zakupil to kto sie skusi na pomoc w zakladaniu mysle ze dobrze sie rozliczymy za pomoc ? 8)