Skocz do zawartości

Wskazania wskaznika temperatury - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pytanie co do wskazan temperatury cieczy chlodz. Otoz zauwazylem kilka dni temu ze wskaznik na moment odchylil sie w lewa strone okolo 2mm od pionu :shock: I wczoraj znow to samo. Za kazdym razem mialo to miejsce przy dlugim zjezdzie (okolo 1km) ze wzgorza przy lagodnym hamowaniu silnikiem (4 lub 5 bez gazu). Czy to jest jakis powod do niepokoju? Jak tylko lekko dalem gazu to po jakis 20sek wrocil idealny pion taki jak zawsze. Nigdy dotad tak nie mialem a moze wczesniej tego nie zauwazylem. Pytam tak na wszelki wypadek czy to nie poczatek jakis jaj z ukladem. Stan plynu Ok sparwdzony i dolany kilka dni temu, nic nie cieknie, ogrzewanie dziala jak marzenie. Moze tak ma byc po prostu?

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

No to chyba wczesniej tego nie zauwazylem po prostu bo pewnie juz bym dawno panikowal :P

Tez mi sie wydaje ze to normalna reakcja ale wolalem sie upewnic :cool2:

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
niema powodu do obaw. Pozdro

Będziesz Miał Wydatki... Ale Się Opłaca:)))

Było: E21-320, E21-316, E32-730i, 2x E36 - 328i, Może kiedyś 850i (mam nadzieje)