Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiaj odpalając auto blizej przygladajac sie zauwazyłem ze swieci mi sie tylko kontrolka goscia z zapietym pasem ale ta po prawej stronie z poduszka juz nie, myslałem ze ta odpowiada za poduche :evil: jesli robie test zegarów to ona mi sie sie nie zaswieca na filmikach na youtube tez sie nie swieci ludzią tylko zauwazyłem na jednym filmiku ze podczas przekrecania kluczyka zapala sie im a mi juz nie tzn ze jest odpieta?
Opublikowano
jeszcze jedno mi sie kojarzy bo jak wyłacze swiatła jak na polu jest ciemno własnie w tym przedziale kontrolek widac takie jakby jarzenie sie na czerwono trzeba sie dobrze przygladnac zeby to zauwazyc moze ona jest jakos zaslepiona bo jak wziąłem i poswieciłem ultrafioletką to widze wszystkie kontrolki a w tym miejscu gdzie ma swiecic poducha nie widac nic czarne tło :mad2:
Opublikowano
sprawc czujnik polozenia pasazera,ja tez tak mialem,czasami to tylko styki pod siedzeniem.

Tylko w tym problem ze kontrolka w ogóle nie swieci, wydaje mi sie ze jak by było cos ze stykami to lampka by swieciła

Opublikowano
Dzisiaj sprawdzałem ta kostke pod fotelem pasazera wyglada normalnie chodz na niej jest taki szary czy kremowy platik niewiem czy to był jakis uchwyt czy co ale jest złamane na dwie czesci prznajmniej to tak wyglada ale w takim razie dlaczego nie swieci sie kontrolka :mad2: bo niewiem czy jest mozliwosc zeby sie spaliła, bezpiecznik sprawdzałem to jest nr 11 chyba ze cos tez pomyliłem
Opublikowano

powiem ci jak powinno byc.po przekreceniu kluczyka na raz powinna ci sie zapalic kontrolka od poduszek na kilka sekund i zgasnac.w tym czasie komputer wykonuje test poduszek.jezeli masz cos nie tak to bedzie sie palila ciaglym swiatlem,jezeli masz cos z fotelem i nielaczy z czujnikiem pasazera to od czasu do czasu na przemian bedzie swiecila i nie,(ja tak mam-niemam czasu tego naprawic,ale zajme sie tym jak sie ociepli)

Natomias twoj przypadek jest dziwny, jedno co mi przxychodzi do glowy to to ze moze niemasz poduszek,skoro niemasz kontrolki..

PODEPNIJ SIE LEPIEJ POD KOMPA jak jest spalona to powinno wykazac w tescie zegarow.

Opublikowano (edytowane)
robiłem test zegarów i tez nie swieci, z jednej strony jesli niema tych "naboi" od poduch powinno swiecic jesli ktos juz to rozebrał zeby sciemnic to na zdrowy rozum lepiej podpiac pod cos innego nawet pomyslałem ze ona jest czyms zakryta bo jak przekrece na pozycje nr 1 i nie zaswiece swiateł noca to kontrolki z lewej z prawej i górna ledwo widocznie sie jarzą tak jakby odbijało sie swiatło od nich i tak samo z ultrafioletka przy poswieceniu wszystkie widac czy to z piewszego przedziału kontrolek czy drugiego a tej od poduchy nie niewiem czy nie obedzie sie od rozebrania tego Edytowane przez grzechusk