Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy jak zmienie radio na niefrabryczne to będę miał możliwośc kasowania danych wyświetlających się pod zegarami tj. średnią predkość, spalanie, data, godzina. Jeśli tak to jak to się będzie robić. Dzięki za info
Konrad
Opublikowano
na 99% tak, masz taki przyciski na wajchach od kierunkow, albo po lewo albo po prawo, ale chyba po lewo, przytrzymujesz dluzej na tej pozycji co chcesz i robi sie reset, to jest ten przycisk co zmieniasz sobie pod licznikiem informacje spalanie ile pozostoalo km itd. dziwnie ze sam do tego nie doszedles jeszcze ;) pozdrawiam konkretniej nie moge bo nie zastanawialem sie nigdy nad tym bo jak siedze w samochodzie robie to odruchowo, a jesli juz to częsciej tykam tego komputera na konsoli po srodku, a radio mam niefabryczne w miejsce kaseciaka, upchałem po małej przerubce ładnie i jest spoko, i designe zachowany oryginalny :)
Opublikowano
dzieki ale ta opcja u mnie nie działa, może jak wymontuje navi to zadziała. Możesz przesłać foty jak zamontowałeś niefabryczne radio bo też bede to robił. Zastanawiam się nad zakupem ramek z allegro i albo obszycie beżową skórą albo oklejenie okleiną drewnianą...
Konrad