Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam E30 i audio w oryginale (radio+głośniki). Odtwarzacz już mam JVC natomiast zastanawiam się nad głośnikami. Czy te oryginalne dadzą radę nowemu odtwarzaczowi czy też je zmienić? Jeśli tak to jakie proponujecie na przód i tył? Jakie rozmiary i jaka marka najrozsądniejsza?
"Jak się przyłożysz to osiągniesz każdy cel"
Opublikowano
Witam, mam E30 i audio w oryginale (radio+głośniki). Odtwarzacz już mam JVC natomiast zastanawiam się nad głośnikami. Czy te oryginalne dadzą radę nowemu odtwarzaczowi czy też je zmienić? Jeśli tak to jakie proponujecie na przód i tył? Jakie rozmiary i jaka marka najrozsądniejsza?

seryjne głośniki niezagrają dobze , wszystko zalezy czy głośniki maja grać pod radjem czy planujesz napedzić przód wzmacniaczem,przy opcji z radia kup jakieś lanzary 13 cm i bedzie grac poprawnie ,druga opcja ze wzmacniaczem to juz inna bajka wtedy system na przód teraz warte uwagi są systemy focala bardzo przystepna cena

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano

Jesli chodzi o przod to sie nie wysilaj, tam nic dobrze nie zagra - takie miejsce. Gdybys sie zdecydowal na przerobke drzwi i tam glosniki zabudowal - to mozesz szalec.

O ile pamietam to z tylu w polce byle gowno swietnie sie spisywalo. Nawet oryginalne chyba 13 cm potrafily - jak na tak male glosniki - zaskoczyc.