Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chciałbym się dowiedzieć czy można gdzieś kupić taki sam wzór materiału jakim są obszyte siedzenia w bmw. Ponieważ siedzenie kierowcy mam już troche poprzecierane dokładnie siedzisko. Na boczkach ten czarny materiał to bez problemu sie dobierze ale środek nie wiem gdzie znaleźć to jest taki od m3 chyba( dużo malutkich po 2 paski).
Opublikowano
z tym zawsze jest problem. takiego samego materialu nie dostaniesz bo watpie, zeby go w aso sprzedawali. podjedz do tapicera w twojej okolicy i spytaj, moze cos dobierze. chyba, ze kupic taki sam fotel ze zniszczona tapicerka w innym miejscu i ci tapicer przelozy ale to sie mija z celem. ja mam ten sam problem - mam przetarty boczek w fotelu. jezdze jednak w pokrowcu, ktory nie rzuca sie w oczy.
Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano
W aso możesz kupić cały element tapicerki, który potrzebujesz wymienić. Możesz szukać też używanych siedzeń zrobionych z takiego materiału i przełożyć. Na znalezienie takiego materiału "na metry" bym nie liczył.