Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Jakiś rok temu ktoś koło mojego garażu zostawił e34 520i. Auto jest na angielskich tablicach i ma po prawej stronie kierownice, do tego jest lekko zdezelowane. W środku leżą jakieś części z silnika. Ostatnio zacząłem się nim interesować bo wydaje mi się ze jest jakieś kradzione. Kilka tygodni temu ktoś wyrwał klapkę od benzyny i prawdopodobnie ją spuścił. Moje pytanie brzmi czy da się jakoś sprawdzić numer Vin aby wiedzieć o nim coś więcej. Chodzi mi o silnik głównie. Dodam że nie jest ono w złym stanie. Jak by nie drobne obicia i otarcia to całkiem całkiem. Środek bardzo zapuszczony, na tylnej kanapie leży chłodnica jakieś plastiki no i jest krzywa. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam
Opublikowano

Rentgenem :mrgreen:

no i co z tego ze bedziesz wiedzial jaki ma silnik?jak ladny to sobie go wezmiesz.to sie nazywa - kradziez

dziwny z ciebie czlowiek :duh:

Sprzedam e90 320d 163km , wiecej info na PW

http://files.tinypic.pl/i/00648/l0zon5mzpefi_t.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.