Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wychwalał bym aż tak V-garaz , kolega jest po ich naprawie i za długo działającymi końcówkami mocy się nie nacieszył. Po jakimś czasie znów zaczynają się palić. Jak ktoś ma szczęście to może z 2 lata podziałają. NA naprawę gwarancyjną nie ma co liczyć.

Nie ładnie tak "marko0424" wrzucać wszystkie firmy do jednego worka bo raczej nie korzystałeś z usług wszystkich więc taki tekst jest nie na miejscu.

A może jesteś pracownikiem V-garaz i to twój cel?

Po pierwsze kolego nie napisałem nic złego i nikogo nie obraziłem

Po drugie Ty natomiast korzystales z usług innych firm i masz porównanie ....ja z kilku korzystałem pomogli tylko Ci ostatni...

Po trzecie nie jestem pracownikiem i nikogo nie reklamuje,czlowieku jestem za stary żeby bawić się w takie pierdoły na forum...ale co tam Ty wiesz lepiej :duh:

ale można Ci wybaczyć widząc ile masz postów na forum...swoją drogą ladnie zaczynasz przygodę od zaczepki...i pisanie bezsensownych bzdur ,chłopie pomyśl zanim coś napiszesz..... :mad2:

Ps mi działa tuner 3lata i na razie odpukać wszystko ok

więcej nie będę dyskutować na ten temat...chcesz naprawiać ....ok rób gdzie chcesz twoja wola i prawo...

Pozdr

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Polecam z czystym sumieniem Bas Audio , jestem świeżo po naprawie BM54, profesjonalne podejście, krótki czas oczekiwania i ta jakość dźwięku o wiele lepsza od oryginału , przy okazji dobrą opcją jest wyprowadzenie AUX :)
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jako, że nie działa mi jeden głośnik w mojej e53, czyli prawdopodobnie padnięta końcówka mocy, szukam zakładu który naprawi dobrze tuner.

Czy ktoś naprawiał coś w http://www.bm54.pl/ ze Słupska? Piszą na stronie, że mają tą stronę od nie dawna, nazwa firmy Audio-Hurt. Po stronie wydają się kompetentni.

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jako, że nie działa mi jeden głośnik w mojej e53, czyli prawdopodobnie padnięta końcówka mocy, szukam zakładu który naprawi dobrze tuner.

Czy ktoś naprawiał coś w http://www.bm54.pl/ ze Słupska? Piszą na stronie, że mają tą stronę od nie dawna, nazwa firmy Audio-Hurt. Po stronie wydają się kompetentni.

Byłeś u nich kolego już czy wysyłałeś swój tuner ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mam zamiar wysłać, opisze co i jak jak wyślę
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Miałem naprawiany tuner przez AudioHurt bm54.pl ze Słupska, i nie dość że wkładają najtańszą i kiepską końcówkę mocy tda7385 która wcale nie ma takiej mocy jak opisują to jeszcze 2 razy tuner był w reklamacji po czym w końcu zwrócili mi pieniądze a ja musiałem zakupić nowy gdyż tego po nich żadna firma już nie chciała się podjąć. Miało być fachowo wykonane a straciłem czas nerwy i pieniądze gdyż używany sprawny tuner nie jest tani wiec odradzam Słupsk i przestrzegam. Na ich stronie wszystko ładnie pięknie , krytykują wszystkich twierdząc że są najlepsi a sami robią amatorkę.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam

Odkopie trochę temat. Niestety też dopadł mnie ten sam problem.Wszyscy piszą tutaj o naprawie BM54. A czy ktoś już zamieiał to na radio z BMW E83/E85?

Taki oto filmik znalazłem.

• 3 tygodnie później...