Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam Garmina w N95 i chodzi nawet, nawet. Wszystko zależy od aktualizacji map. Poszukaj może coś trafisz firmowego. Poszukaj czegoś z Auto Mapą. Jest fajniejsza graficznie a dokładność pokrycia Polski taka sama, ok 99%. Auto Mapa lepiej wyszukuje małe miejscowości.

Pozdrawiam

Krzysztof
Opublikowano
ja polecam 250 lub 250W , osobiscie używam 250 łatwa aktualizacja map , z miejscowości wszystkie sa nawet najmniejsze , a naprawdę bardzo dużo jeżdżę Polska - Europa , w zupełności wystarczy i nie duże pieniądze , jak kupisz daj znać podeśle opis aktualizacji map Pozdrawiam
Opublikowano

Ja od roku mam 250W i jestem zadowolony. Przejeżdżam ok. 50000 rocznie z czego przynajmniej połowa z nawigacją. Dobrze sobie radzi w Polsce, jeszcze lepiej na zachodzie Europy.

250W ma dla mnie trzy wady:

-możliwość wybrania tylko jednego punktu pośredniego,

-brak obsługi telefonu (w 265 chyba już jest)

-strasznie droga aktualizacja city navigatora,

poza tym same zalety:

-jest szybka (mapa jest jednocześnie systemem operacyjnym),

-łatwa w obsłudze,

-wyraźny, trwały i czytelny ekran nawet w dużym słońcu (jest OK nawet na motocyklu).

Garmin jest praktycznie twórcą całego systemu gps, jest dosyć drogi ale niezawodny.

Polecam zakupy u autoryzowanego dilera, wychodzi taniej i bezproblemowo.

Mapy dostępne chyba tylko w oryginale.

Opublikowano
Ja od roku mam 250W i jestem zadowolony. Przejeżdżam ok. 50000 rocznie z czego przynajmniej połowa z nawigacją. Dobrze sobie radzi w Polsce, jeszcze lepiej na zachodzie Europy.

250W ma dla mnie trzy wady:

-możliwość wybrania tylko jednego punktu pośredniego,

-brak obsługi telefonu (w 265 chyba już jest)

-strasznie droga aktualizacja city navigatora,

poza tym same zalety:

-jest szybka (mapa jest jednocześnie systemem operacyjnym),

-łatwa w obsłudze,

-wyraźny, trwały i czytelny ekran nawet w dużym słońcu (jest OK nawet na motocyklu).

Garmin jest praktycznie twórcą całego systemu gps, jest dosyć drogi ale niezawodny.

Polecam zakupy u autoryzowanego dilera, wychodzi taniej i bezproblemowo.

Mapy dostępne chyba tylko w oryginale.

mapy jak pisałem są dostepne też piracko , nie ma z tym najmniejszego problemu łatwa instalacja ,

co do zakupu polecam kazdego sprzedawce co udokumentuje pochodzenie - sklep

oczywiscie do każdej nawi musisz dokupic karte pamieci jeśli chcesz ja rozbudować

nawigacje 250 i 250w są naprawde godne polecenia za rozsądne pieniądze