Skocz do zawartości

Jak przełozyć panel klimatronika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Aktualnie mam panel klimatronika tuż pod radiem.Chcialbym go przelozyć niżej(w miejsce kieszonki na przeciwko drązka zmiany biegów).Czy taka przekładka wiaże się z wydłuzaniem wiązki przewodów?Czy ktoś już to robił?.W miejsce klimatronika i radia chcę wstawić radio DIN2.Proszę o fotki jak to zrobić krok po kroku nie chcę czegoś ułamać .Pozdrawiam :cool2: .NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU i BEZAWARYJNEGO
Opublikowano
klimatronika nie wyciagalem ale wiem ze nic nie trzeba przerabiac...a co do radia 2DIN to chyba nie wejdzie bo za klimatronikiem nie ma tam miejsca
Opublikowano
Radio i panel klimatronika jest w specjalnej ramce- daje tylko wskazowke bo nie wiem sam, ale czy nie bedzie potrzebna taka ramka panel w miejscu schowka , i co z rama od radia din2
Opublikowano

Jezeli chodzi o panel z kilmkatronika to bez problemu da sie go przelozyc na dol , nie trzeba przedluzac przewodow ale trzeba bedzie troche wciac w schowku ( panelu ) zeby sie tam owy panel ladnie wkomponowal. Mozna tez kupic sam panel juz przystosowany do klimatronika. Ja na poczatku powycinalem i bylo ok , ale udalo mi sie znalesc orginal . Wiem bo to przerabialem. Co do radia 2din to bedzie trzeba wymontowac cala ramke do ktorej jest przymocowany w orginale panel z klimatyzacji i radio i bedzie tez trzeba troche wyciac obudowy w nagrzewnicy. sam tego nie robilem ale mam instrukcje co i jak . Tak to wyglada u mnie z tym ze ja mam monitorek lcd

http://images44.fotosik.pl/37/a6fd44d0407ea5b2med.jpg