Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

centralny mi padł całkowicie co robić zamknoł się i nie da rady go otworzć od srodka tylko kluczykiem pojedyncze dzwi. baterie w pilocie wymienione bezpieczniki ok

Proszę pomóżcie!!!

z góry dzięki

Opublikowano
centralka zamka jest bodajże pod tylną kanapą... jeżeli wszystko jest ok a zamek nie działa to prawdopodobnie padła centralka i trzeba będzie ją wymienić.

Nadszedł już ten czas Ty dobrze o tym wiesz.

Bierz ile chcesz, tylko zaloguj się - WWW.OTWARTAPESTKA.INFO :)

Opublikowano
W e36 sedanie centrala bodajże o ile mnie pamięć nie zawodzi to znajduje sie pod schowkiem od strony pasażera.Tutaj jest opisany montaż pilota centralnego zamka może coś Ci pomoże bo są foteczki.pozdrawiam
Opublikowano

Dzieki za rady prosze o szczegoly.

Problem jest zlozony gdyz moge wejsc do auta wylacznie przez okno.

nie moge podniesc cypka w dzwiach kluczykiem bo jest uszkodzona wkladka po probie wlamania a z prawej jest aklamka wewnatrz peknieta i tez dzwi nie moge dzwi otwozyc zalezy mi na otwarciu dzwi aby usunac usterki. ale jak wlaczyc centrala chociaz raz do otworzena dzwi? slyszalem ze mozna podac napiecie na zamek ale ja nie moge otworzyc dzwi bo korki caly czas uciekaja w dół. jak jeszcze mozna ten problem rozwiazac? prosze o jakies szczegoly. :)

Opublikowano

To musisz wejść przez okno i spróbować otworzyć któreś drzwi, masz pięć furtek czy dwie?

jak co odezwij się na gg 4504207

Opublikowano

dzieki za wszelka pomoc

juz naprawilem okazalo sie ze bmw ma centralne silowniki polaczone kazdy z kazdym i jesli jeden silownik nie zadziala to zaden zamek nie bedzie dzialal wymienilem zamek i jest ok.

poza tym radiowka od pilota siadla reszta jest spox