Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, proszę o poradę, jakie alusy polecacie do bmw e32 750il, żeby ładnie wyglądały?? Mogą być używane, lub nie, rozmiar jaki mnie interesuje to do 17. Może macie felgi alpiny do sprzedania?? ;)
Opublikowano
mi osobiscie do E32 pasują tylko stare klasyczne koła poluje teraz na BBS RS ale ceny za zadbane felgi są kosmiczne,wieć zazcełem zastanawiać sie za Alpinami

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano
gdyby wszystkie e32 jezdzily tylko na remotecach i bbsach to swiat bylby nudny :mrgreen: na szczescie jest wiele pieknych klasycznych felg pasujacych do tych aut :mrgreen:

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano
Wadą remoteców czy bbsów jest kłopotliwe czyszczenie między szprychami,trzeba się napracować,żeby je doczyścić.Ja u siebie mam Borbet A 8.5J X17 i 10JX 17,mogę je polecić do e32,wyglądają bardzo dobrze szczególnie z płaskimi deklami i także mają klasyczny wzór(pięcioramienna gwiazda).
Nur bmw e32
Opublikowano
mi osobiscie do E32 pasują tylko stare klasyczne koła poluje teraz na BBS RS ale ceny za zadbane felgi są kosmiczne,wieć zazcełem zastanawiać sie za Alpinami

witam kolego Marcin może interesują cię bbs rs II bardzo ładne łatwiejsze do czyszczenia kupiłem samochód na takich 17 ale zmieniłem na 18 więc są do sprzedania proste nie zniszczone jak bedziesz zainteresowany to zapraszam

pozdrawiam