Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

prosze o podanie namiarów( np. e-mail) na Pana Andrzeja z Aleksandrowa Łódzkiego.

Może ktoś jest zorientowany czy można u niego zakupić dżwigienki( adaptery z M43)

wszelkie informacje będą mi niezwykle pomocne

pozdrawiam :)

Opublikowano
a po co ci pan Andrzej, zadzwon na pierwszy lepszy szrot gdzie maja czesci od BMW a kupisz bez problemu, ja nie miałem wiekszych problemów
Opublikowano
Dziękuję bardzo za informacje (a na szrotach mozna kupić szrorty).Pozdrawiam

A myślisz ze pan Andrzej skad bierze dzwigienki ze sklepu nowe :naughty: też ze szrotu albo na allegro kupuje. :reading2:

Opublikowano

Ogólnie zabawa z dźwigienkami pierwsza klasa, ale efekt powalający. Ogólnie jest problem z zaworami (wysokości sie nie zgadzaja mimo adapterków i trzeba szlifować (ja szlifowałem popychacze). Ale po 2-3 ściąganiach pokrywy i spędzeniu kilku dni powiem, że gdybym musiał, zrobiłbym to jeszcze raz. Piękny, czysty dźwięk M40 bez cykania - bezcenne! Powodzenia!

Aha. Dodam, że wałek mam stary a odcinka skoczyła z 5700 na ok.6200 :)

Opublikowano
Poszedłem do zakładu ślusarskiego i powiedziałem o co chodzi dałem rysunek i stara pastylke zeby zmierzyli twardosc i dorobili co prawda kosztowało mnie to 200 złotych bo musiałem póżniej jeszcze przeszlifować te adaptory ale zrobili i chodzi juz 10 tysiecy zrobione i wszystko ok. Później jeszcze było troche zabawy z założeniem bo zakładałem bez zdejmowania wałka ale teraz moge powiedzieć ze jest to możliwe i do zrobienia. :D