Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie dotyczące obszywania tapicerki skórą w E60 limuzyna.Czy ktoś wykonywał takie coś??Ile takie coś kosztuje?Pozdrawiam :lol:

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano

znam takiego co obszywa tapicerki samochodowe i kierownice ale musze zapytac ile to by kosztowało tylko napisz czy interesuje cie zrobienie tego w krośnie(podkarpackie) widziałem kilka samochodów zrobionych przez niego jak zechcesz to moze nawet jakieś zdjęcia by sie dało wysłać po jego robocie

pzd.

Opublikowano
A i mam pytanie jeszcze takie jak mam fotele pólelektryczne a jak kupie pełne elektryczne i z pamięcią to da się to jakoś podłączyć??

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
Ja się niedawno pytałem ile taka przyjemność kosztuje do e32,ty masz e60,które jest kilkakrotnie droższe,ale to nie ma znaczenia,koszt uszycia tapicerki będzie ten sam.Cena zaczyna się od około 2500 zł,wszystko zależy od gatunku skóry,BMW stosuje najwyższej jakości skóry więc koszt może się podwoić lub potroić.Najlepszym rozwiązaniem cenowo będzie zakup używanej tapicerki skorzanej(fotele,boczki...).
Nur bmw e32
Opublikowano
witam. na pocztek pytanie dlaczego? zniszczona, spalona czy przetarta czy poprostu sie nie podoba? jak sie nie podoba to taniej mozesz ,,przemalowac,, na inny kolor. sa takie farby specjalne i toche klopotu z cieniami i elektryka zeby nie zalac a i po dwoch latach bedzie farba sie przecierala. inny sposob to obicia z anglika przelozyc . innym sposobem jest poprostu obszycie nowa koszt zalezy (podsufitka, boczki w dzrwiach, pierolki inne) od ilosci ale do 1500 tys za welur ale lepiej dolozyc i skora zalozyc za 2-3.5 tys
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
Quentini jestem prawie na stowe pewien że fotele z pełna elektryką nie bedą działały,to nie e39 w tym modelu co kolwiek chcąc zmienić potrzebny jest nowy sterownik potem programowanie a moze i instalacja. Zobaczymy jeszcze co inni napisza ale raczej nic z tego. powodzenia :hand:
Opublikowano
Aha wielkie dzięki a chce zmienić ponieważ mam welur a z welurem trudno sprzedać. :cry2:

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano

www.tap-car.pl

Korzystam z ich usług bardzo często i nigdy nie miałem problemu. Używają oryginalncyh skór BMW. Cena do E60 to ok 5000 pln.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
Zdaje się że nasz klubowy kolega Jagielsky tym się zajmuje. Proponuję kontakt z nim ( Kraśnik - Lubelskie).
Opublikowano
Jeżeli chodzi o e60 to proponuję zakup używanych siedzeń ideały ok 3000zł.U mnie obszycie skórą stosowaną przez Bmw (200zł.metr) to 3500-4000zł.Tańszej nie polecam ,a jak się nie znasz to nie poznasz jaką skórę ci tapicer zafundował...pozatym co fabryka to fabryka,pozdrawiam.