Skocz do zawartości

Usterka zawieszenia, uderzenia czuć na kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosta sprawa, kierownica lekko skręcona i wjazd pod lekki krawężnik i czuć aż na kierownicy kilka uderzeń/odbić. Hałas wydaje się być dość blisko koła kierownicy. Pozdrawiam drodzy koledzy jak zawsze pomocni :wink:
Opublikowano
Prosta sprawa, kierownica lekko skręcona i wjazd pod lekki krawężnik i czuć aż na kierownicy kilka uderzeń/odbić. Hałas wydaje się być dość blisko koła kierownicy. Pozdrawiam drodzy koledzy jak zawsze pomocni :wink:
hej w poprzedniej mojej bmce mialem cos podobnego jesli to tylko wachacz to koszt maly ale u mnie bylo z kolumna wlasciwie niewiem jak po polsku to sie nazywa po szwedzku styrvexsel,no i na zlomie jest ok 3000sek,mieszkam w szwecji,choc czasem niewracam z dani,znam szwedzkie realia a widze ze niedaleko jestes
Opublikowano
moge ci tez polecic mechanikow smialo mowie ze najlepszych od bmw jakich spotkalem ale to w malmö
Opublikowano
widzę, że styrväxel kosztuje 5600 koron :? czy to nie jest maglownica ? Zacznę od wachaczy

tu jest do kupienia http://catalog.meca.se/ProductSheet.aspx?Article_ID=2052693&CarReference_ID=1222&CategoryType_ID=1

Jeśli możecie polecić dobrcyh mechaników od BMW w okolicach malmo tp piszcie ptoszę :wink:

w malmö jest zlom zwie sie haris tu maja wysokie ceny ale jak w sklepie kupujesz ,jwst volvo bmw,i chyba opel,w malmö jest warsztat need for speed,uchodzi za najlepszy,ale jesli chcesz taniej mam kolegow z malymi warsztatami na boku robia znajomym jeden pracuje w bmw w kopenhadze,znam go kilka lat,hobbysta bmw,i znakomity spec od bmw sa tez inni mechanicy od bmw hobbysci i pracuja w firmach a maja tez swoje warsztaty,moge ci dac numer do mechanika z bmw w malmö ale niewiem o nim nic wiecej pozatym ze pracuje w förenadebil w malmö to diler bmw ale,i tak z opisu niepostawi diagnozy,a o ta maglownice co pytasz to pewnie jest to,sam mialem to wymieniec w poprzedniej e39
Opublikowano
a meca niejest taka tania w malmö jest biltema maja najtansze czesci ale moze jakosc niebardzo?ja kupuje w svensk bil utrustad maja tanio i b.dobrej jakosciale niewszystko jest w podrobkachwiem ze na zlomie z malo uzywanego auta kosztowal3000kr
Opublikowano
Oczywiście na biltema polegam. Często gęsto kupuję u nich masę srodków Ostatnio nawet płytki klinkiierowe przywiezione oczywiście moją 520 :)
tez kilka razy tam kupowalem i tez duzo nie do auta tylko jakies pierdulki do domu czu cd,wiem ze niekuppie tam nigdy klockow dwa razy mialem to samo(raz mi niewystarczyl i kupilem po raz drugi)klocki tak piszczaly ze calkiem dobre wyrzsucilem,nieda
Opublikowano
widzę, że styrväxel kosztuje 5600 koron :? czy to nie jest maglownica ? Zacznę od wachaczy

tu jest do kupienia http://catalog.meca.se/ProductSheet.aspx?Article_ID=2052693&CarReference_ID=1222&CategoryType_ID=1

Jeśli możecie polecić dobrcyh mechaników od BMW w okolicach malmo tp piszcie ptoszę :wink:

w malmö jest zlom zwie sie haris tu maja wysokie ceny ale jak w sklepie kupujesz ,jwst volvo bmw,i chyba opel,w malmö jest warsztat need for speed,uchodzi za najlepszy,ale jesli chcesz taniej mam kolegow z malymi warsztatami na boku robia znajomym jeden pracuje w bmw w kopenhadze,znam go kilka lat,hobbysta bmw,i znakomity spec od bmw sa tez inni mechanicy od bmw hobbysci i pracuja w firmach a maja tez swoje warsztaty,moge ci dac numer do mechanika z bmw w malmö ale niewiem o nim nic wiecej pozatym ze pracuje w förenadebil w malmö to diler bmw ale,i tak z opisu niepostawi diagnozy,a o ta maglownice co pytasz to pewnie jest to,sam mialem to wymieniec w poprzedniej e39

to wspaniale! Bo w książce serwisowej mam pieczątki z forenadebil :) więc przy okazji przekonam się co jest warta i możę ile ma przejechane. Prosszę bardzo o info na maila!