Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym doposazyc swoje BMW e92 w system iDrive nowej generacji z dyskiem twardym oraz np w night vision.Czy ktos sie orientuje ile to moze kosztowac i gdzie warto przeprowadzic taka operacje poza ASO?

Oczywiscie trzeba wymienic deske i konsole.Te czesci musza byc nowe lub uzywane w idealnym stanie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=497588317 - tu pytaj - coś pełna wersja professional z wymianą deski wi wszystkiego co jest potrzebne chyba 6500. Napisz do nich - odpowiadają.

Nie sprawdzalem ich jak z jakością ale się ogłaszali więc możesz chyba dowiedzieć się co i jak.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=497588317 - tu pytaj - coś pełna wersja professional z wymianą deski wi wszystkiego co jest potrzebne chyba 6500. Napisz do nich - odpowiadają.

Nie sprawdzalem ich jak z jakością ale się ogłaszali więc możesz chyba dowiedzieć się co i jak.

Rozmawialem z nimi przed moim "postem".

Tyle co piszesz,to chca za stary iDrive.To duzo,bo mam kogos kto za 1600zl mniej zrobi to samo.Nie zamontuje zato nowego!

Oni to zrobia ale za 9800!i to bez extra opcji jak np lepsze audio.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sporo sobie "winszują". U mnie za zmianę nav. z business na pro chcą 3300 pln więc sobie daruję i poczekam aż wyjdzie eastern europe dla businessa.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
ja posiadam Navi Business i chciałem podłączyć czytnik płyt DVD jest to jednak chyba nie możliwe i trzeba wymienić najpierw na Professional i dodac moduł za jakies 1000 pln i czytnik DVD. Koszty nie małe.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja posiadam Navi Business i chciałem podłączyć czytnik płyt DVD jest to jednak chyba nie możliwe i trzeba wymienić najpierw na Professional i dodac moduł za jakies 1000 pln i czytnik DVD. Koszty nie małe.

Niestety - tylko z professionalem . Zresztą na Business oglądanie DVD :roll: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska