Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,,

a więc nadszedł TEN moment i jestem baaaardzo bliski zmiany auta :extaza

czy według was warto kupić BMW 323ci z silnikiem 2.5l,coupe,srebrny,113tys mil,drugi własciciel od 6ciu lat,,serwisowany w serwisie(widziałem rachunki),wlewany był olej SHELL 5W30,,,zadnego tuninngu,,,,

jutro jeszce jedziemy sprawdzić komputer i jesli bedzie wzystko ok,,,,warto?

prosze o rady uzytkowników mających takie auto lub taki silnik...

typing.....
Opublikowano

Dopisz jeszcze cene żeby mozna było powiedziec czy warto :)

Co do samego auta, to jako posiadacz takiego, moge powiedziec ze zdecydowanie warto. Zaskauje niskim spalaniem i osiagami bardzo ok, poza tym co coupe to coupe :)

Once you get locked in to a serious drug collection the tendency is to push it as far as

you can...

http://www.motostat.pl/user_images/2680/icon3.png

Opublikowano

jesli chodzi o cene to na chwile obecna jest 5500euro,,przedemną jeszcze sprawdzenie błędów na kompie,jak cos to cena w dół :D ,,,,

tylko auto bedzie kupione w irlandii i tam tez uzytkowane...

typing.....
Opublikowano
Porównując do znanych mi cen tego modelu (swoja kupowałem 2 miesiace temu, wiec jeszcze jestem w miare na bierząco, bo dosc długo szukałem), to 5500 jest troche podejrzanie mało.... Chociaz z 2 strony w irl moze sa nizsze ceny :) Tak czy inaczej przyjrzał bym sie jej dokładniej, czy to nie jest jakas "mina" bo widze ze jestes w euforii na mysl o zakupie nowego auta, a taki stan umysłu zdecydowanie nie sprzyja kupowaniu samochodu, mozna wielu waznych rzeczy nie zauwazyc pod wpływem emocji i "patrzenia na ładny lakier" :)

Once you get locked in to a serious drug collection the tendency is to push it as far as

you can...

http://www.motostat.pl/user_images/2680/icon3.png

Opublikowano

jesli chodzi o cene to rzeczywiscie kiedys porównywałem ceny w PL i w IRL są różne na korzysc IRL...

trzeba dodać ze teraz w IRL jest mała recesja i sprzedac auto to prawie sztuka,,,,dodam ze podatek roczny za taki silnik to 900euro a za 2l to ok,550euro,,,tak więc róznica jest,,,,,,

i mysle ze z tąd ta cena,,

pierwsze oględziny z dwoma osobami wyszły ok,,,nie ma za bardzo do czego sie przyczepic poza paroma ryskami ale to nie problem,,,,,

zobaczymy co pokaze komp,,,,

typing.....
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja kupiłem pare dni temu bmw 323ci z 1999 roku czarnego w jasnych skórach! narazie zrobiłem 200 kilometrów i moge po tych 200 km powiedziec ze jeździ super, osiągi jak dla mnie rewelacja i przy tym nie pali za dużo!!! Mój pojzd sprawdzałem pod kompem - ogólnie ok stan!!! warto polecić ae warunek żeby był nie bity
Opublikowano

ok,,,

dzieki za opinie,,

własnie nabyłem 323ci coupe z 2000roku :D :D

na razie jazda nią to bajka,,,,w porównaniu z 320i(6cyl) bo taka miałem,,,,

teraz mały tuning wizualny(zderzak m-pakiet i felgi) i bedzie ok....

pzdr.

typing.....
Opublikowano

Ja dałem dokładnie tyle za swoją w październiku...ale euro wtedy stało po 3,5zł :D

Ogólnie po przesiadce z 316 był szok ale teraz już trochę brakuje mocy bo człowiek się przyzwyczaił :mrgreen:

Jedynę co lubię robić do tej pory to kiedy sobie jade normalnie i nagle wciskam mocno gaz to autko ciągnie odrazu od samego "dołu" obrotowego :cool2:

Polecam ten motor i podwójnego vanosa.

Opublikowano
a można zapytac ile Ciebie kosztował 323ci z 2000 roku na gotowo i czy coś miałes do roboty w nim ??? :)
Opublikowano
czyli masz kierownice po złej stronie :lol: a tak na marginesie ! ile wam pali benzy bo ostatnio na trasie mi wyszło niecałe 7 litrów(komp) ale jechałem na starego dziadka!!! miasto mam 11 litrów