Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie co sądzicie o chipie z allegro za 500zł.Mam autko z przebiegiem 215tyś czy wogóle warto?
Opublikowano
mam pytanie co sądzicie o chipie z allegro za 500zł.Mam autko z przebiegiem 215tyś czy wogóle warto?

Chip z allegro jest w tym przypadku koscią elektroniczną. Aby ją wymienic nalezy zdemontowac i rozbebeszyc kompa, nastepnie wlutowac gniazdo i w to gniazdo wmontowac nową kość. IMO gra nie warta swieczki, bo nikt nie wie jaką zawartość mają owe "nowe" kości. Poza tym, wymianą musi zajac sie elektronik i komp bedzie juz na zawsze "rozbierany i lutowany".

Lepiej pojechac do kogos kto tym zajmuje sie profesjonalnie

Xdrive

Koder

Opublikowano
dzieki za wytłumaczenie ze to bubel.A gdybym chciał to profesjonalnie zrobić to ile to kosztuje i czy przy przebiegu ponad 200tys warto.
Opublikowano
Teraz w Master Tuning masz do konca roku 20-sto procentową promocję, czyli wychodzi okolo 1500 PLN - trzeba dzwonic i rozmawiać.