Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam od paru miesięcy 318i. Czy warto inwestować w ten model 1,8 l(17 felgi, wydech, zawieszenie, lakier, itd),

czy lepiej poczekać i kupić np 325 czy alpine 330, bo znajomy będzie sprzedawał.

Opublikowano

Dziwne pytanie i porównanie. Zależy chyba czego oczekujesz :?: :?: :?:

Jeśli nie zależy Tobie na osiągach to warto, jeżeli zależy to nie warto :mrgreen:

Ogólnie to chyba zależy od tego czy się Tobie podoba Twój samochód. Ja mam 318 i napewno bym jej nie zamienił na nic innego, ale mam też 525. Wybór chyba bależy do Ciebie

http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png
Opublikowano
Na prawde dziwne pytanie :P :P Jesli chcesz mieć buta i duze spalanie to kup 325 :) jesli chcesz zyskac na wygladzie.. to zostaw 318 i zaloz sobie co tam chcesz :)
Opublikowano
........ to zostaw 318 i zaloz sobie co tam chcesz :)

no nie przesadzaj bo jeszcze za bardzo wezmie to do siebie :twisted2:

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
........ to zostaw 318 i zaloz sobie co tam chcesz :)

no nie przesadzaj bo jeszcze za bardzo wezmie to do siebie :twisted2:

Ale się czepiacie, a widzieliście jak fajnie wygląda bmw z grillem z mercedesa zamiast tych dziwacznych nerek? :mrgreen:

Opublikowano

Hehehe :P Miejmy nadzieje że należy do tych normalnych :P I nie jest fanem nalepek, demonów prędkości, pługów i okrągłych sportowych wlewów na kwadratową klapke ;);)

"Ale się czepiacie, a widzieliście jak fajnie wygląda bmw z grillem z mercedesa zamiast tych dziwacznych nerek? "

hahahahha Zaloze się że o niebo lepiej :P

Opublikowano
Zdecydowanie lepiej poczekać. Nawet długo... no chyba, że "tylko wygląd się liczy". 1.8 świata nie zawojujesz. Zawsze przyjemniej się robi max opcje silnikową niż wkładając kupę kasy dochodzi do tego co stoi w komisie obok i jest firmowe.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Chyba jednak poczekam. Będę jeżdził tą 318 i nic nie bedę przy niej robił specjalnego, bo trochę koni mi brakuje w 318. Poczekam aż uzbieram trochę kasy na 325 czy 330 Alpiny. Ale na 100% zostanę przy E36.

Pozdrawiam wszytkich kierowców tege pięknego modelu BMW.