Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie dotyczące właśnie lamp LED do E46, czy istnieje możliwość żeby diody w tych lampach przepalały sie z czasem czy jest to raczej nie możliwe, a jak się diody przepalą to idzie je wymienić? Wie ktos może?

Pozdrawiam

Opublikowano

nie wiem jak w innych ..

mialem diodowe swiatla na tyl ..

niestety pech chcial ze sie plytka stopu w jednym z nich przepalila ..

i ?

lampa do wymiany ..

nie rozbierzesz jej .. nie rozlozysz .. nie wypniesz plytki i jej nie naprawisz - nie wyciagniesz tez przepalonej diody ... po prostu dziura w oswietleniu -

no chyba ze bedziesz rozprowal lampe .. a potem ja kleil ..

zmienilem na zarowkowe - i problem z oswietleniem znika! - zarowki kupisz na kazdej stacji :)

BTW - dioda moze swiecic do 50000 godzin? wiec problem przepalenia raczej odpada .. chyba, ze padnie ci plytka - jak u mnie

Opublikowano
Ja mam od pol roku diody(kierunek dymiony),ja na razie cykaja i nic sie nie dzieje i oby tak zostalo.Przy montazu mialem troche kosmetycznych przerobek ale efekt koncowy super.Mowie o BMW przed liftem w sedanie.
Opublikowano
Ja mam od pol roku diody(kierunek dymiony),ja na razie cykaja i nic sie nie dzieje i oby tak zostalo.Przy montazu mialem troche kosmetycznych przerobek ale efekt koncowy super.Mowie o BMW przed liftem w sedanie.

Co przerabiałes??

Opublikowano
Witam! Mam pytanie dotyczące właśnie lamp LED do E46, czy istnieje możliwość żeby diody w tych lampach przepalały sie z czasem czy jest to raczej nie możliwe, a jak się diody przepalą to idzie je wymienić? Wie ktos może?

Pozdrawiam

mogą się przepalać pojedyncze diody...

mądra księga "sam naprawiam..." twierdzi, że wymienić trzeba całe światło :(

Pozdrawiam,

Rafał

"It`s not the size of the dog in the fight, it`s the size of the fight in the dog" Mark Twain

http://img72.imageshack.us/img72/2328/1727269a1200bw1a.th.jpghttp://img442.imageshack.us/img442/8869/1737368a1200bwa.th.jpg