Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , po wymianie skrzyni auto nie chce jechać!!!!wymienione sprzęgło i dalej nic,zapina biegi ale nie jedzie,moze ktoś miał podobny problem
Opublikowano
Może wymieniłes zepsutą na zepsutą.I postaraj sie opisać szerzej twój problem bo wylewny nie byłes w tym poście.
BMW M-Power
Opublikowano
Witam,skrzynia zamontowana obecnie przyjechała z anglii w aucie na kołach,przebieg auta to ok 95.000, sprawowała sie dobrze.wcześniej była zamontowana skrzynia po naprawie/wymianie tarczek itd// i też nie jechała.wymieniłem sprzęgło na regenerowane w samko,i nic nie pomogło,pompa oleju daje ciśnienie dobre.autko jeżdziło do końca /zaczęła szarpać dlatego zdecydowałem sie na naprawe u kolegi z forum
Opublikowano
Witam,skrzynia zamontowana obecnie przyjechała z anglii w aucie na kołach,przebieg auta to ok 95.000, sprawowała sie dobrze.wcześniej była zamontowana skrzynia po naprawie/wymianie tarczek itd// i też nie jechała.wymieniłem sprzęgło na regenerowane w samko,i nic nie pomogło,pompa oleju daje ciśnienie dobre.autko jeżdziło do końca /zaczęła szarpać dlatego zdecydowałem sie na naprawe u kolegi z forum

jesli moge wiedziec , ile zaplaciles za naprawe ? , U mnie tez powoli zaczyna szarpac :(

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
lepiej kupić używaną do v8 niż naprawiać

No tak , ale skad wiesz co kupujesz jeżeli skrzynia będzie wyciągnięta? .

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
szukać auta które jest przeznaczone na części,bez prawa rejestracji ,itd którym można sie przejechać przed demontażem skrzyni