Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przebieg mozliwy . Kierownica wyglada na swieza wiec moze miec te niecale 100 tys.

Z fotek to widac ze tylny zderzak cos nie pasuje - chyba jest zalozony szerszy od 2.8 i nie pasuje, pozatym brakuje prawego przedniego nadkola (mus zalozyc bo syfu pod maska bedzie cale mnostwo wkrotce) . Wiecej zastrzezen nie zauwazylem .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Myślę,że mimo ceny to troche kusi.Chyba w weekend skoczę pooglądać.A co do włoch to widziałem i zasyfiałe auta młodsze i zadbane starsze.
Opublikowano

Kolejna pełna opcja która nie jest pełna :)

96r z3 na 100% ma aku pod maską czemu go nie ma z przodu, może jest z końca roku????? :lol: ,na bank wszystkie 96 mają aku z przodu.....

Faktycznie prawego nadkola nie ma i widać na kolejnym ze zdjęć, że nie ma też lewego...kierownica z lewej u dołu wytarta na maxa a reszta kierownicy igła hmmm, ale auto całościowo wygląda nieźle można by obejrzeć :wink:

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
Koledzy.Szok z tym autem,wielki syf.Więc tak:pedantycznie nie dbane,malowane drzwi jedne i drugie,na dodatek pełno szpachli na drzwiach,malowany przedni (czerwony zderzak),tylni również,dach się pruje,ogólnie nie wart 15 tys,nie wiem jak to wyszło tak ładnie na zdjęciach.Szkoda czasu.Pozdrawiam
Opublikowano
Koledzy.Szok z tym autem,wielki syf.Więc tak:pedantycznie nie dbane,malowane drzwi jedne i drugie,na dodatek pełno szpachli na drzwiach,malowany przedni (czerwony zderzak),tylni również,dach się pruje,ogólnie nie wart 15 tys,nie wiem jak to wyszło tak ładnie na zdjęciach.Szkoda czasu.Pozdrawiam

"pedantycznie nie dbany" :lol: :lol:

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
W sumie było do przewidzenia bo to handlarz, ale zdjęcia trzeba przyznać sprytnie zrobione ;)
http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif