Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam Kolegów czy ktos z was próbował dołaczyc pilota do webasto ( e39 2002r duży wyświetlacz) pełna opcja webasto przewietrzenie i nagrzewanie kabiny chodzi mi o oryginalny pilot i uniwersalny , czy to sie sprawdza i jakie ceny takich piotów i gdzie mozna je dostac kupić , a może idzie zaprogramować jakos kluczyk zeby uruchamiać webasto zdalnie ? proszę was o pomoc Pozdrawiam
Opublikowano
Oj widze za panuje na tym FORUM WIEM ALE NIE POWIEM lub zapłać to wtedy ci powiem.............ale czy po to są FORA czy są żeby sobie pomagać??? :naughty:
Opublikowano
witam Kolegów czy ktos z was próbował dołaczyc pilota do webasto ( e39 2002r duży wyświetlacz) pełna opcja webasto przewietrzenie i nagrzewanie kabiny chodzi mi o oryginalny pilot i uniwersalny , czy to sie sprawdza i jakie ceny takich piotów i gdzie mozna je dostac kupić , a może idzie zaprogramować jakos kluczyk zeby uruchamiać webasto zdalnie ? proszę was o pomoc Pozdrawiam

Jeżeli masz fabryczne dogrzewanie wnętrza to powinienes mieć równiez dołączonego pilota + sterownik.

Wszystko da się zrobić, ale koszt nowego sterownika+pilota w ASO zapewne Ci sie nie spodoba. Poluj na używane, tylko w zalezności od rodzaju sterowania piecem, sterownik zdalny może być różny. Podłączenie elektryczne jest proste.

Opublikowano
oki dziękuje a jeszcze jedno jak sprawdzić czy mam sterownik do pilota , być może kiedyś był do tego pilot , ja go nie dostałem
Opublikowano
Oj widze za panuje na tym FORUM WIEM ALE NIE POWIEM lub zapłać to wtedy ci powiem.............ale czy po to są FORA czy są żeby sobie pomagać??? :naughty:

To co piszesz to standard :cry2:

Niestety w Polsce jesteśmy

Tu poczytaj

How to to install the telestart remote option

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

Opublikowano

To co piszesz to standard :cry2:

Niestety w Polsce jesteśmy

Nie Robert, standardem w Polsce jest lenistwo, buractwo, narzekanie na innych i najlepiej zeby wszystko robilo sie samo, nie tracic czasu na szukanie i za nic nie placic... ale dobrze ze mamy Ciebie :mrgreen: :cool2:

ice331, tu masz oficjalna instrukcje co i jak -klik- tylko nie pisz mi ze w tym jezyku nic nie kumasz (patrz wyzej na polskie standardy), ewentualnie moge Ci podeslac w DE.

Pilot z zestawem kupisz np. na alegro. Mozesz sie bawic w kompletacje uzywek lub kupic nowy np. Telestart T91. W tej chwili niby nie ma, ale napisz do goscia z tej aukcji. Cena, wg mnie nie zabija, a przynajmniej jest sporo nizsza niz w ASO. W zamian dostajesz nowy kompletny zestaw: pilot, odbiornik, antene i instalacje. Ja kupilem u niego ponad dwa lata temu i szczerze polecam.

Opublikowano

dziękuje wszystkim za pomoc ale coś jeszcze musze napisac panowie a więc tak znam opcje szukaj której używam, nie narzekam na innych i wiem że samo się nic nie zrobi ale denerwuje mnie to najbardziej że sa tutaj osoby co prawią wielkie morały dam coś ale musisz byc zasłuzony , musisz miec dużo komentarzy itp a te same osoby na innych forach ( nie tylko związanych z BMW) piszą posty w których tylko proszą a nic tam nie wnoszą !!!!! ale wtedy jest to OK według NICH !!!!

jeszcze raz dzięki za pomoc !! :D