Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Chcialbym sie dowiedziec moze ktos pomoze.Wysiadla mi dmuchawa powietrza od nagrzewnicy chcialbym ja zmienic tylko ze slyszalem ze sa 2 rodzaje .pomimo ze mam wersje bez klimy to i tak sa 2 rodzaje firmy siemens i bosch na zdjeciach sa identyczne czy pomimo tego jest jakas roznica bo tak mi powiedziano(JA JEJ NIE WIDZE).Na ofertach sa do wersji bez klimy siemens i bosch,jaka do mnie idzie??nie wiem za duzo rozbierania i nie bardzo jak mam bo zimno a nie mam garazu tylko przed blokiem.Reasumujac jesli mam auto bez klimy e36 i to kupic do wersji bez klimy niewazne jakiej firmy??(wygladaja identycznie)moze ktos przy tym robi lub przerabial ten temacik za konkretne sugestje z gory dziekuje. :wink: Edytowane przez mario741
Opublikowano

O jakich ofertach mówisz wogle kolego? Nową chcesz kupić czy używaną?. Tak czy owak będziesz musiał to rozkręcic , tzn wyjąć zepsutą , więc zrób tak najlepiej i będziesz miał na wzór i wtedy na 100% będziesz pewny co kupujesz.

powodzenia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/