Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie . Mam pytanko, czy do radia (E46 2000r) moge podpiąć zmieniarke. Radio jest Business i chce wrzucic zmieniarke bo nie działa mi odtwarzacz kaset, wyrzuca je ciągle. Miał ktos z was taki problem z kasetami? Z góry dzieki za odp. Pozdrawiam!
Opublikowano
Aha rozumie :) To muszę zobaczyć czy instalacja jest pociągnięta pod zmieniarka czy trzeba robić. A po której stronie masz zamontowana zmieniarkę, po lewej? Jakbyś mógł to napisz symbol Twojej zmieniarki. Będę bardzo wdzięczny. Dzięki za pomoc i pozdrawiam:)
Opublikowano
po lewej stronie na ściance bagażnika powinno być miejsce na zmieniarkę. Poszperaj, jeśli masz podciągnięte kable to będą właśnie tam. Moja zmieniarka wygląda identycznie jak ta -> http://tiny.pl/67w5 nie mam pojęcia czy jest to standardowa zmieniarka w BMW czy poprzedni właściciel po prostu taką wsadził