Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem na forum jakiejś podpowiedzi, ale nie znalazłem. Dlatego mam pytanko: jak można wymienić lampkę koło lusterka wstecznego? Mam najprostszy model z jednym wyłącznikiem, a już kilka razy okazało się, że przydałaby się lampka do czytania dla pasażera. Nie wiem, czy tam są podciągnięte jakieś dodatkowe przewody, czy można się wpiąć w to co mam u siebie. Może ktoś przerabiał ten temat i może coś doradzić?

Dzięki z góry za odpowiedzi...

Pozdrawiam

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

Witam!

Aby założyć lampkę potrójną zamiast standardowej należy tylko ją wyjąć wypiąć kostką, wpiąć nową lampkę, włożyć na miejsce i tyle.

Opublikowano

dzięki Ci bardzo... i o to mi chodziło :)

przynajmniej jedna prosta rzecz do zrobienia

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
Ja sie podepne pod temat. Ostatnio samochod nie chcial mi jakos zapalic, zmienialem zbiornik na wiekszy i od czasu do czasu jak zabraknie paliwa nie chce odpalac :/ Ale wracajac do tematu, krecac kilka raz spalil mi sie bodajze ktorys z bezpiecznikow bo nie mam wewnatrz oswietlenia, wie ktos moze ktory to ebzpiecznik ? Ja mam bezpieczniki pod maska i jakies pod siedzeniem z tylu, a jest ich tyle ze ze 2 szukalbym chyba ktory to jest :/ Jakby ktos wiedzial to prosilbym o podpowiedz...
Opublikowano

Bezpiecznik od tzw. automatyki oświetlenia jest chyba zdaje się, jak sobie przypominam :D , z tyłu pod kanapą.

Nie pamiętam, który, ale nie widzę żadnego problemu u Ciebie. Przecież w większości przypadków bez wyjmowania bezpiecznika z gniazd, widać, który jest spalony. Wystarczy tylko spojrzeć.

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano
Bezpiecznik od tzw. automatyki oświetlenia jest chyba zdaje się, jak sobie przypominam :D , z tyłu pod kanapą.

W mojej e34 jest na 100% w skrzynce pod maską 10A

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
Dzieki kioko, masze u mnie 0,5 L ruskiej wodki ;] Odbior osobisty, nie wysylam za pobraniem chyba ze masz 4 czerwone gwiazdki ;]
Opublikowano
NIe ma flaszki, u mnie byl to bezpiecznik nr. 21 : )

Ale ja nie napisałem że nie jest to nr21 tylko że znajduje się pod maską i jest 10-cio amperowy, ale spoko ja i tak ie pije

:wink: :lol: :lol:

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]