Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

potrzebuję pomocy, doradztwa w zamontowaniu ringów do standardowych soczewek w e32, słyszałem iż są problemy z wymiarami to znaczy ring do światła mijania jest za duży no i oczywiście że trzeba w jakiś sposób rozklejać te lampy. Proszę o podpowiedź w tej kwestii, i wogóle jak te ringi wyglądają i spisuują się w e32, myślę o zakupie tych CCFL w kolorze białego xenonu, gdyż też będę go instalował, co o tym sądzicie?

Opublikowano

Moim zdaniem takie ringi kompletnie nie pasują do stylu e32...

... ale to kwestia gustu.

http://pkp.dnx.pl/bmw/pasek.png
Opublikowano
kolego...masz wyraźnie pod nickiem "zanim zapytasz poszukaj".takim sposobem zaśmiecasz forum a w odpowiednim do tego dziale było to pięknie wszystko opisane,zakładasz nowe konto na BKP a zaraz piszesz na forum 7 bo tak Ci najwygodniej :nienie:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Ja w swojej E32 zainstalowalem CCFL ringi o kolorze bialy-xenon. Problem byl z lampami mijania bo musialem wywalic ten plastik wewnatrz (ten dookola soczewki) Jak to wywalilem to ring elegancko wchodzi i przylepia sie je na tasme 3M - bardzo dobra. Po wywaleniu tego plastiku w wygladzie nie ma kompletnie roznicy, ba, mi nawet bardziej sie teraz podoba jak wlacze swiatla. Cala lampa sie swieci ale widac soczewke, mi sie podoba. Co do odklejania kloszy to mijania nie sprawily problemu, za to od dlugich niestety popekaly mi szkla.

Kilka dni temu zainstalowalem HID-y o kolorze 6000K i wszystko razem wyglada super.

Wiadomo, ze E32 jest samochodem eleganckikm, ale mozna dodac jej troszke agresywnosci i sportowego akcentu. W tej pierwszej opcji to zgodze sie, ze moze ringi nie pasuja, ale jak sie ma fajne szerokie laczki, xenony i ringi to zmienia to postac rzeczy.

Ale to jest tylko moja opinia.

Pozdrawiam

Michal