Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie jak w temacie cos mi puka z przodu po prawej stronie,ale nie jest to caly czas tylko jak np samochod przejezdza przez prog czyli przy wiekszym skoku zawieszenia i slychac to z zewnatrz bo w srodku nic nie slychac podczas jazdy ,luzow chyba :oops: nie ma (przeglad mialem w listopadzie i bylo :cool2: )

poradzcie cos :modlitwa:

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

Przy najeżdżaniu na progi coś puka....

Ciężko zdiagnozować... Na pewno któryś z wahaczy. Pozostaje tylko sprawa... czy dolny czy górny. Raczej sworzeń. Choć zuzyta tuleja też może być przyczyna stukania, ale prędzej sworzeń. Wjedź na kanał i roziej swe watpliwości. Dziwne jest to, ze nie słyszysz stukania w środku...

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano
czy tak wogole nic w srodku nie slychac to trudno mi powiedziec bo siedze "po drugiej stronie" szyby mam zamkniete i nic takiego do mnie nie dociera ,uslyszalem to wczoraj i mnie to zastanowilo ,no ale i tak podjade na kanal tylko chcialem sie mniej wiecej dowiedziec co moze byc przyczyna no a rzeczywiscie rozne moga byc tego przyczyny
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
To samo mam. Podlewarowałem prawy przów i widać od razu to łącznik stabilizarora-taki mały łącznik łączący drążek stabilizatora z wahaczem- po prostu się wytłukł-była guma w środku i się zużyła.
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!