Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo mnie moje auto nie lubi albo ja naprawde trafilam na jakis dziwny egzemplarz....juz 2 razy ni z tego ni owego nagle w trakcie jazdy zgasły mi światła (dodam, ze kierunkowskaz dzialal) Auto bylo pare dni temu w ASO i nic nie wykryli a mi jak gasły swiatla, tak gasna dalej...

Nie wiem w ogole z czego to wynika, czy to problem z elektroniką czy moze za duzo ostatnio padało i gdzies sie dostala woda...? :doh:

Opublikowano

Na ile czasu sie wyłączają?Na chwile czy na dłużej?

Fakt fakterm,ze po osttanich deszczach mocnych tez mi komputer zakomunikował jakies dziwne "awarie"-błąd blokady kierownicy i uszkodzenie kluczyka-co było bzdura bo wszytsko działało-ale moze faktycznie przez wodę świruje ;-)

Naprzeciwko Smorawa jest elektryk (po drugiej stronie Obornickiej)-Borsut (przy autokomisie)-tam sie udaj :-)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Za pierwszym razem zgasły na jakies 3 sekundy ale za drugim razem była mogiła, bo ciemno było przez jakies 10 minut...podjadę w wolnym czasie do tego elektryka, moze cos zaradzi. Dzieki!!!!
Opublikowano

To czy byly walnięte ma sie jak piernik do wiatraka.Jesli byloby cos zle zrobione to gasły by notorycznie.Nie wiem co moze byc tego przyczyna ale jesli masz czujnik swiatel to ja bym to sprawdzil jako pierwsze..moze cos tam szwankuje...

Pozdro