Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sprawa polega na tym że jest problem ze wskazywaniem temperatury silnika, najgorsze jest to że nie ma reguły jak działa :( raz działa cały czas prawidłowo i cały czas pokazuje idealną temperature, na drugi dzień leży całkowicie nawet nie drgnie :? raz pokazuje znów dobrze ale za chwile opadnie tak do połowy i sie znów uniesie a po chwili spadnie całkiem :x nie wiem czy problem siedzi w czujniku temperatury w głowicy czy w czymś innym, chciałem sie zabrać za ten czujnik ale jak zobaczyłem dojście do niego to odechciało mi sie wszystkiego :duh: :duh: :( co proponujecie? :modlitwa:
Opublikowano
chodzi o to czy trzeba ściagać kolektor ssący? czy da rade jednak czujnik wyciągnąć bez ściągania kolektora...? :| bo on jest na dole w głowicy akurat kawałek pod kolektorem a inaczej to ciężko dojść prawie wogóle nie idzie :(
Opublikowano
problem tkwi w desce rozdzielczej zrób test zegarów i poszukaj na szrocie drugie liczniki na podmianę :D a problem będziesz miał rozwiązany :dance: