Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum.

Pytanie i post podobne do zadanego w seri 5

Chce wybrac ktores z tych dwoch tzn serie 3 lub 5 jeszcze nie zdecydowalem. Ale nie o to pytam!

Planuje kupic autko z silnikiem 2.0d lub 3.0d z forum wyszperalem ze dobrym wyborem byloby 3.0d - jezeli zdecyduje sie to pewnie na 3.0d. Pytanie jest na co mam zwrocic uwage przy kupnie bym nie musial po 1k km serwisu odwiedzac. Raczej nie mam mozliwosci zabrac kogos kto sie zna wiec musze liczyc na swoje szczescie. Autko bedzie kupowane i uzytkowane w UK (odpada chyba problem skladancow przebiegi tez raczej nie sa naciagane )

****** Na co patrzec i jak to sprawdzic??? *******

Za wszelkie podpoweidzi z gory dziekuje.

Opublikowano

Masz racje bylo sporo a w calym forum i w kazdym Topicu cos jest o tym co sie psuje. Ja nie chce wiedziec co sie psuje jeszcze nie teraz, raczej chodzilo mi o rady przy kupnie co jest wazne - jezdzicie tymi autkami i wiecie jaka na co spojrzec gdie puknac czym obrucic by stwierdzic czy autko bylo zylowane do granic.

Mysle ze zetelne podpowiedzi nie tylko przydadza sie mojej osobie jak rowniez innym przyszlym uzytkownikom.

W wiekszosci jest polemika nad tym czy i jaki silnik wybrac a nie jak organoleptycznie sprawdzic czy jest ok (do przyjecia bo nowe w salonie napewno bedzie ok).

Prosze o rady a nie polemike ze mam przegladac posty - szukajki tez probowalem ( z mizernym skutkiem) i napewno jak bede posiadaczem znajde tutaj mnostwo potrzebnych informacji!!!!

Opublikowano
Pytanie jest na co mam zwrocic uwage przy kupnie bym nie musial po 1k km serwisu odwiedzac

i

Ja nie chce wiedziec co sie psuje jeszcze nie teraz, raczej chodzilo mi o rady przy kupnie co jest wazne

najpierw zastanów się co chcesz wiedzieć

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

green71 -

Przy kupnie nie zastanawaisz sie co moze sie zepsuc (a moze praktycznie wszystko) tylko jak nie kupic juz zepsutego!!!!

_roberto_

Dziekuje!! Widac nie tu szukalem (bylem bardzij konkretny w zadawaniu pytania) Napewno pomoglo mam nadzieje. Temat uwazam za zamkniety :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.