Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szykuje sie powoli do zakupu autka, kwota jaka chce przeznaczyc to 80tys najlepiej razem z oplatami i teraz mam duzy problem jezeli chodzi o auto, z tych 2 modeli ktore napisalem w tytule bardziej podoba mi sie 7, ale bardzo duzo nasluchalem sie o ich awaryjnosci, no i w tej cenie bedzie o jakis rok, albo dwa starsza od 5. I teraz mam duzy problem, mialem okazje przejechac sie obydwoma autami i kazde z nich prowadzi sie bajecznie, 530 oy racji mniejszej wagi lepsze osiagi, ale ogolnie obydwa super i teraz sam nei wiem na co sie zdecudowac :/ Moze cos podpowiecie??
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Myślę, że jak dobrze poszukasz to siódemka będzie w porównywalnym roczniku jak 530d.

Jako model który wyszedł z produkcji traci bardziej na wartości.

Bierz co ci się bardziej podoba, ale późniejsza odpsrzedaż siódemki będzie trudniejsza

Opublikowano
rufio, akurat narazie nie interesuje mnie co bedziek jak bede chcial sprzedawac auto, tylko najbardziej nurtuje mnie to, ze elektronika w 7,eaoprsu zamiaru dokladac do auta, przynajmniej na poczatku uzytkowania