Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś sie zajmował już czymś takim? wymienił w swoim e60 oryginalne radio na inna jednostkę? DIN1 W moim aucie mam wersje business.

Czy nastarcza to jakieś kłopoty?

Jak taka wymiana ma sie do komunikacji z oryginalnym wyświetlaczem bmw nawigacją i multifunkcją w kierownicy?

Przy okazji czy wiecie może czy są wyprowadzone oryginalne przewody sygnałowe w bagażniku do podłączenia subwoofera?

Opublikowano

Hej, zastanów się dobrze nad tym co chcesz zrobić, a jeśli już napewno będziesz chciał to zrobić to oddaj auto do jakiejś firmy specjalizującej się w takich rzeczach. Osobiście pomysł uważam za poroniony, i nie widziałem jeszcze e60 z jakimś innym radiem niż oryginał, ewentualnie pomyśl nad wymiana głośników.

Pozdrawiam :jawdrop:

Opublikowano

Da się coś takiego zrobić, o wyglądzie takiego rozwiązania nie będę sie wypowiadał. Jeżeli myslisz o tym poważnie bo jesteś:

-muzykiem,

-audiofilem

-lub masz jakieś tego typu zboczenia,

to koniecznie jednostkę wrzuc do schowka, bo inaczej będzie tragedia, oczywiście zrób to w jakiejś firmie typu Extreme Car audio, tam robili kilka e60, więc jest szansa, że nic nie spieprzą. Ale nie wiem po co sobie komplikować życie :mad2: :mad2:

Opublikowano
Prawdziwy audiofil to ma w domu kolumny głośnikowe o takiej wartości, które kosztują więcej niz E60 i w samochodzie nie potrzebuje osiągać orgazmu podczas słuchania muzyki.
Opublikowano
Prawdziwy audiofil to ma w domu kolumny głośnikowe o takiej wartości, które kosztują więcej niz E60 i w samochodzie nie potrzebuje osiągać orgazmu podczas słuchania muzyki.

To obowiązkowo, ale zdziwiłbyś się co mają tacy ludzie w samochodach :roll2: