Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
za niskie ET powinno być powyżej 30 jeszcze zalezy jaka szerokośc felgi, ale szukaj z ET powyzej 30.
http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

Za szerokie/ za niskie et.

O ile na tył by byly mocno wysadzone nawet w 2.8 gdzie blotniki sa szersze , o tyle przod napewno bedzie wystawal i to od cholery . Ja mam 8 cali przy ET 35 z opona 215 i twierdze ze na przod to jest max totalny jaki mozna dac jesli chodzi o szerokosc .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi :D

I tak i tak podjadę do sklepu z felgami i będziemy patrzyć czy wybrane pasują. Te felgi to był taki przypadkowy strzał :D

Opublikowano
Piotres u mnie jest oryginalnie J7 et41 z opona 225/45 na przodnie a przody mamy chyba takie same :mrgreen:
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
Piotres u mnie jest oryginalnie J7 et41 z opona 225/45 na przodnie a przody mamy chyba takie same :mrgreen:

No tak .

Masz felge 7 cali z ET41. Czyli w sumie sama obrecz masz ponad 18mm glebiej w blotniku niz ja :) . Orginalnie mialem podobny rozmiar felg, choc to 16' to Zstary maja 7 cali i ET 46.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

chodzilo mi glownie o rozmiar opony bo 225 to seria i jest wieksza niz wg Ciebie max ktorym jest 215 :cool2:

O konforcie nie zaczynajmy :roll2:

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
Chodzilo mi o felgi ;) . Opone 225/45 mozna spokojnie dac na felge 17' do kazdej z3.