Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szcegolnie tych wlascicieli 735

Prosze podzielcie sie swoimi uwagami odnosnie tego autka, wlasnie mam zamiar sprzedac swoje e34 520 i kupic od znajomego e32 735 zielony ciemny metalik a moze perla a moze i jedno i drugie.

Samochodzik ktory chce nabyc ma wszystko oprocz klimy. Ciekawa jest brazowa skora.

A jak sie wam jezdzi tymi autkami. Wrazenia z jazdy po miescie i w trasie.

Dodam ze rocznie robie ok 50 tys km , wiec wygoda, wygoda i tylko Bedziesz Mial Wygode mnie interesuje.

Opublikowano

Przesiadłem się właśnie dwa tygodnie temu z E30 na E32 brakował mi na początku czegoś sam nie wiem czego ale już się zaprzyjaźniliśmy ;))

Rocznie kulam 35-40kkm mniej niz ty ale już doceniłem stabilość i wagę auta na razie dwie trasy poznań -wawa poznań zielona góra więc niewiele ale do celu dobiłem jakby mniej zmęczony i powrót tez był jakoś lżejszy.

Na razie to trudno coś ocenić świeży wlaściciel więc radość z jazdy i nowych bajerów w aucie. Trudno mi porównywać E30 i E32 ponieważ ta pierwsza jest mocno obnizona i diabelnie twarda więc teraz płynę jak na łóżku wodnym.

Udanego zakupu

Opublikowano
powiem ci tam mam e32 735 od listopada kupilem calkiem zadbana niunie wnetrze nie zniszczone w bagarku czysciutko ze mozna jesc z wykladziny silnik mial nalatane 341tys teraz ma prawie 352tys wiec 10tys zrobione i powiem tak zaraz po kupnie wymiana wszystkich plynow po naszych drogach laczniki to standard ze sie sypnely kosszt nie duzy bo dalem po 38zł za szt to wymienilem 2 ogolnie bardzo wygodnie osiagi zadowalajace ok 8 s do 100km/h to calkiem niezly wynik pozatym przy delikatnej jezdzie ok 14l na 100km w miescie na trasie udalo mi sie osiagnac 9,5l na 100km nie ma problemu mozna nia jechac zarowno i 40km/h jak i 200 moje odczucia sa bardzo pozytywne wygodniejsze sa tylko zawieszenia pneumatyczne i to tez nie wszystkie np w 607 jest gorsze zawieszenie jak nie byla bita to rdzy tez nie zobaczysz a jesli chodzi ci o wygode to jest super auto

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

Mam tylko nadzieje ze odczuje roznice w konforcie pomiedzy 5 a 7.

Co do frajdy z jazdy to jestem pewien ze z 2.0 przesiadka na 3.5 to musi sie odczuc.

Czekam na wasze opinie, bo we wtorek musze podjac decyzje.

Szkoda mi tylko sprzedawac te E34, bo wreszcie zrobilem ja na tip-top i serduszko boli.