Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam pytanko: czy można zamontować w e36 który posiada komputer z 11 przyciskami, taki full komputer który pokazuje spalanie i pozostałe funkcje, oraz czy mozna też zamienić manualne sterowanie klimatyzacją dwustrefową na klimatronika.... chodzi mi o w miarę nieinwazyjne metody, czyli takie we własnym zakresie i we własnym garażu.. jezeli jest taka możliwość to prosiłbym o krótkie instrukcje jak do tego należy podejść.., z góry dzieki i pozdrawiam..
Opublikowano
Szukaj w wyszukiwarce bylo wiele wiele razy !!!
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
okej , znalazłem wiekszosc odpowiedzi. jest jeszcze tylko jedna rzecz która mnie zastanawia i nigdzie nie moge tego znaleźć. kazdy pisze o zamianie zwykłej klimatyzacji na klimatronika, natomiast nie udało mi sie znalezc odpowiedzi czy można bezinwazyjnie zamienić klimatyzację manualną dwustrefową na klimatronika, sorki że tak truje, ale prosze juz tylko o taką krótka odpowiedź.., pozdrawiam...
Opublikowano

Z tego co pamietam nie obejdzie sie bez zmiany calego zestawu z parownikiem czy jak to sie zwie, jest on chyba inny pod klimatronika.

Chyba ze cos mi sie pomieszalo to niech ktos potwierdzi.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.